28.12.2016.

URBAN DECAY STIŽE U SEPHORU

Vaš neseser za šminku više nikada neće biti isti: uskoro ćete moći da nađete sve ono što obožavate na jednom mestu

Urban Decay makeup beauty

Navukli ste se na Urban Decay? Uskoro ćete moći da nađete sve ono što obožavate na jednom mestu. Urban Decay najavljuje svoj dolazak u Srbiju, i to ekskluzivno u Sephoru. Kupujte najnovije proizvode – od baršunasto nežnih senki (uključujući neke od najprodavanijih paleta) i kremastih, opasnih karmina do proizvoda lagane teksture i sprejova za završni izgled i fiksiranje kako bi vam makeup trajao ceo dan. Vaš neseser za šminku više nikada neće biti isti

TOP 5 OPSESIJA: NAJPOŽELJNIJI PROIZVODI URBAN DECAY

1 PALETA NAKED SMOKY
Rasturite bilo koji smoky eye. U ovu paletu spakovali smo prave zagasite nijanse senki i savršenu dvostranu četkicu.

2 SPREJ ZA ZAVRŠNI IZGLED I FIKSIRANJE ŠMINKE ALL NIGHTER MAKEUP SETTING SPRAY
Stop topljenju šminke! Ova revolucionarna i testirana formula spreja održava izgled vaše šminke i nakon 16 časova kao da ste je tek naneli.

3 MASKARA PERVERSION
Perversion klizi i čini vas seksepilnom u jednom potezu. Naša ultrakremasta, izdužujuća i volumizirajuća formula prekriva svaku trepavicu trostruko crnim pigmentima i duboko hranljivom formulom – za veće, crnje i opasnije trepavice.

4 PRAJMER ZA SENKE EYESHADOW PRIMER POTION
Bez nakupljanja u naborima. Življe boje. Lakše nanošenje. Nije ni čudo da se makeup ovisnici i vizažisti podjednako oslanjaju na prajmer za senke Eyeshadow Primer Potion za neuništive senke koje traju ceo dan. Odaberite među našim završnim efektima: Original (nevidljivo sušenje), Minor Sin (šampanj shimmer), Eden (nude mat) i Anti-Aging (koriguje boje i prikriva mane).

5 KARMIN VICE LIPSTICK
Udovoljite svom poroku svaki put kada ovu superkremastu formulu karmina nanesete na usne. Naš sistem Pigment Infusion System sa šest završnih efekata i zapanjujućim rasponom nijansi daje odlične rezultate.