12.07.2017.

Osetite miris dueta mladosti

42 magazin
Promo

Oni su mirisni par čiji ples raspršuje mlaz oflaktorne fontane mladosti iz koje u harmoniji izviru esencije čiste strasti

Emporio Armani

Samouvereno i zavodljivo nosila je kući složenost svoje ženstvenosti. Od obaveza često se ne vidi život. Stanica, još jedna stanica, njena stanica. Kuća, sve isto kao i juče. Rutina jede godine. Bilo je vreme za eksperiment. Sastanak na slepo.

Nekoliko kapi živahnog, iskričavog i pohotnog, voćno-cvetnog parfema. Zavodljivost i flert urođeni su kao namigivanje i osmeh. I sada izvan klišea – na slepo. Mladalački. Obukla je tečne ljubičice koje su potom dobijale obrise turske ruže. Bila je neodoljiva kao vanila, prefinjena poput pačulija.

Njegova jedina i najdublja želja bila je da zagrize ovu mladu voćku

Dok je prilazila stolu za kojim ju je čekao on, crna ribizla isparavala je pri svakom njenom spontanom i smelom koraku, energičnom i mladalački nestrpljivom.

Smirenost snage tog momka mogla je da dodirne. Njegova jedina i najdublja želja bila je da zagrize ovu mladu voćku.

Iz njega je zračila muževnost jabuke začinjene ljubičicom i ružičastim biberom, aromatična i pikantna aroma muskatne žalfije, hibridne lavande, cimeta i kardamona… Mogla je da pretpostavi kojim se sve putevima kretao. A onda ju je obuzela mešavina drvenaste note i ćilibara s vanilom …

Njena jedina želja bila je da je obuzmu svi tonovi ove muževne drvenasto-začinske kompozicije

Poput instinkta, dodir kandiranog kestena i njoj je otvorio apetite. Njena jedina želja bila je da je obuzmu svi tonovi ove muževne drvenasto-začinske kompozicije.

Oni su duo, oni su par čiji strastveni ples raspršuje mlaz oflaktorne fontane mladosti iz koje u harmoniji izviru esencije voća, cveća, začina i hrane.

Emporio Armani

BECAUSE IT’S YOUon je STRONGER WITH YOU.

Armani je urban, energičan, pozitivan, zaljubljen u mladost i slobodu, multikulturalnost i eksperiment. Emporio Armani jesu muškarac i žena slobodni da delaju, stvaraju i vole. Emporio Armani je osećaj svih onih koji žele da se u bilo kojoj životnoj dobi osećaju mladima.