15.03.2018.

Mineralna magija za sve tipove kože

42magazin
Promo, 42magazin

#42magazin ekipa prisustvovala je zaista neobičnoj prezentaciji najnovije Vichy inovacije – gelaste formule nazvane #Minéral89.

Mineral 89

Pre nekoliko dana bili smo u slovenačkoj Postojnskoj jami gde je, u jednoj od dvorana impozantne pećine, predstavljen novi beauty must have – gelasta formula upakovana u luksuznu, ali minimalno dizajniranu bočicu.

Zašto je beauty proizvod predstavljen u pećini? – nameće se pitanje. Zbog toga što je u srži formule mineralizovana voda kojom pećine obiluju. Minéral 89 sadrži ovaj dragoceni sastojak u visokoj koncentraciji od čak 89 odsto, po čemu je proizvod i dobio ime, a udružen je s hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla koja osnažuje kožu i povećava njenu otpornosti.

Postojnska jama, Slovenija - predstavljanje inovacije Mineral 89

Postojnska jama, Slovenija – predstavljanje inovacije Mineral 89

Prvi utisci

Nanošenjem proizvoda javili su se i prvi utisci – brzo se upija i u trenu stvara potpuno proziran sloj koji koži daje punoću, a bez osećaja težine. Koža odmah dobija bogatiji tonus i blistavost.

Prvi utisci – brzo se upija i u trenu stvara potpuno proziran sloj koji koži daje punoću, a bez osećaja težine

Deluje da upravo taj jedinstveni spoj mineralizovane vode i hijaluronske kiseline ističe #Minéral89 u odnosu na druge proizvode.

Savet stručnjaka

Na prezentaciji, među Vichy ekipom kozmetičkih eksperata, našlo se i nekoliko dermatologa koji su nam objasnili zbog čega je bilo neophodno da se ovakav proizvod pojavi na tržištu. Zagađenje, stres i umor su samo tri svakodnevne stvari kojima je koža izložena. Minéral 89 osmišljen je da se bori protiv svakodnevnih negativnih agenasa, jača kožu i čini je otpornijom prema spoljnim štetnim uticajima.

Namenjen je i ženama i muškarcima, a odlična karakteristika ove formule je ta što odgovara baš svim tipovima kože, čak i osetljivoj

Formulisan sa što manje sastojaka, proizvod je tako primeren i za osobe sa osetljivom kožom.

Sa samo 11 sastojaka, Minéral 89 je jednostavan, ali efikasan. Hijaluronska kiselina je molekul koji može da zadrži vodu u količini i 1.000 puta većoj od svoje težine i tako hidrirajući pruža zaglađenu kožu lica i zdraviji izgled. Velika raznolikost minerala deluje kao booster i jača barijeru kože.

Ko može da ga koristi?

Ovo je naš omiljeni deo – svi! Namenjen je i ženama i muškarcima, a odlična karakteristika ove formule je ta što odgovara baš svim tipovima kože, čak i osetljivoj.

Suva koža: Minéral 89 biće najbolji prijatelj suvog tena. Sadrži 89 odsto Vichy termalne mineralizovane vode, pa će kožu držati na optimalnom nivou hidratacije, bez suvih predela koji se ljuspaju.

Osetljiva koža: Zahvaljujući umirujućoj formuli, Minéral 89 će odmah umiriti preterano osetljivu kožu. U slučaju da vam je koža osetljiva i crvenkasta, ovaj dnevni booster koji gasi žeđ kože brzo će doneti olakšanje.

Masna koža: Zahvaljujući nemasnom finišu, u Minéralu 89 će moći da uživaju i osobe sa masnim tipom kože. Štaviše, on će hidrirati kožu a neće začepiti pore!

Normalna koža: Čak i normalna koža može imati suvih ili dehidriranih delova, zato koristite Minéral 89 kako biste ten održali blistavim tokom cele godine.

Kako se koristi?

Nanesite dve kapi Minéral 89 boostera na čistu kožu lica i vrata kao prvi korak svakodnevnog rituala nege.