05.06.2018.

Letnje frizure koje smo zapazili na ulicama grada

Isidora Nedić
Pinterest

… jer zašto bi se termin street style odnosio isključivo na odeću?

Došlo je leto, a vi niste zategli telo, još uvek imate celulit, šlauf jeste manji, ali je i dalje tu. Razumemo vas. Ako ćemo iskreno, nismo ni mi. No, nema potrebe da se ubijate u pojam, ima vremena za mršavljenje ili gojenje, zatezanje i mezoterapije, a dotad – uvek možemo menjati frizure!

Nema bolje stvari za podizanje samopouzdanja do promene frizure. Ali ovoga puta nismo hteli da se inspirišemo iz novina, sajtova za frizeraj ili da kopiramo neku celebrity damu. Na kraju krajeva, kada frizeru donesemo neku od tih fotografija, neretko se desi da on/a to baš i ne ume da izvede.

Zato, seli smo na klupu i posmatrali devojke na ulicama. Beograđanke su lepe, sređene i veoma raspoložene za razgovor. Uvek su uredno našminkane, ili se bar trude – a oko kose pogotovo. Odlična su inspiracija za upravo vaš makeover.
Ako ona ima divnu kosu, zašto ne biste i vi?

I – vrlo bitna stvar kada je ovo posmatranje frizura u pitanju – grad se ne završava krugom dvojke. Tako da, kako biste videli neke od najlepših frizura, možda ćete morati da odete do Bežanije, Zemuna ili Banovog brda.

Ovog leta odlučili smo da je, kada je o kosi reč, trend nonšalancija, blagi talasi, poneka pletenica i kratki bob.

Evo frizura koje su nam se dopale: