20.12.2017.

Velika tajna bajnih žena

42 magazin
Promo

Ima li dame koja ne želi da njena koža bude prirodno čarobna i divna, poput kože bajnih vila? Stručnjaci su pronašli Bayna formulu s tajnim sastojkom

Ivančić i sin

Šta žene žele, to pitanje mučilo je mnoge velike umove od davnina. Ženska priroda uvek je budila radoznalost, a i danas je misterija šta je to što je ženama zapravo potrebno. Odgovor na to pitanje zapravo ne može biti jednostavniji – svaka žena želi da bude Bayna!

Taj odgovor nije slučajnost, on je stigao nakon više od 26 godina komunikacije sa damama, uz svakodnevno osluškivanje njihovih ideja, izazova i potreba, što je i motivisalo farmaceute apoteke Ivančić i sin da unaprede stare formulacije krema za lice.

Bayna proizvode koriste oni koji su ih stvorili jer znaju da su, osim najkvalitetnijih sastojaka, u njih dodali i – dušu

Nova linija kozmetičkih proizvoda je ručno izrađena, ima visokokvalitetan sastav, ne sadrži čuvene neprijatelje – veštačke boje i parabene, a ima simboličan naziv – Bayna.

Ivančić i sin

Najkvalitetniji i pažljivo birani prirodni sastojci, uz entuzijazam vrhunskih farmaceuta i veru da će kozmetika koju stvaraju biti upravo po meri savremene žene i njenih potreba, Bayna je namenjena svim onim damama koje su godinama lutale od drogerije do drogerije tragajući za idealnim proizvodom za svoju kožu.

Kao što su domaći kolači uvek ukusniji od onih iz samoposluge, tako će ručno rađena kozmetika Bayna sigurno više prijati vašoj koži.

Ručno izrađena kozmetika ima visokokvalitetan sastav, ne sadrži čuvene neprijatelje – veštačke boje i parabene

Bayna koži obezbeđuje kvalitetnu negu, zaštitu i dugotrajnu hidrataciju. Sadrži kozmetički aktivne komponente she i kakao buter, hijaluronsku kiselinu, tripeptide, koenzim Q10, morski kolagen, organska ulja argana i semenki grožđa, ceramide, vitamine E i A, ricinusovo ulje i pantenol. Pritom su s posebnom pažnjom odabrane i specijalne parfemske komponente francuskog porekla, koje ne izazivaju alergiju na koži. Zato Bayna predstavlja pravi izbor za svaki tip kože.

Ivančić i sin

Nakon godinu dana opsežnog istraživanja, uz puno ljubavi i uživanja, nastali su Bayna proizvodi koje koriste oni koji su ih stvorili, koji u njih veruju jer znaju da su, osim najkvalitetnijih sastojaka, u njih dodali i – dušu.

Više ne morate tragati za svojom idealnom kozmetikom – neka Bayna bude vaša tajna!

Samo u apotekama Ivančić i sin i u online prodavnici www.bayna.rs.