03.08.2017.

Nova muza lepote i stila YSL Beauté je…

42 magazin, Promo
Promo

Autentična umetnica ležernog stila je nova globalna ambasadorka za make-up YSL Beauté

Očaravajući talenat. Od trenutka kada je debitovala na malim ekranima, časopis Variety  ju je u više navrata isticao kao jednu od najperspektivnijih glumica. Njen glumački talent u HBO hit mini-seriji Velike male laži oduševljava publiku širom sveta. Zvezda čije vreme tek dolazi … Čim se pojavi, svi pogledi su upereni u nju.

Ikona stila. Najpoznatiji svetski modni magazini redovno je opisuju kao osobu sa urođenim osećajem za stil i naprosto je obožavaju jer krši modna pravila i izražava svoju ličnost kroz jedinstven stil oblačenja. Zbog ležernog stila prožetog daškom savremenog glamura, stekla je mnogobrojne obožavateljke, koje verno prate njene objave na Instagramu.

Izvor nadahnuća. Ona je autentična umetnica koja u svakom segmentu života hrabro i samouvereno izražava svoje pravo ja

Ona je… Zoë Kravitz.

YSL Beauté Zoë Kravitz

Zato je YSL Beauté izuzetno ponosan što može da poželi dobrodošlicu ovoj mladoj umetnici u porodicu YSL globalnih ambasadorki za make-up.

Kao YSL muza, Zoë je odranije prisutna na američkim društvenim mrežama, gde objavljuje fotografije sa cool šminkom i savete o stilu za aktivne mlade žene. Učestvuje i u projektu YSL Beauté Before the Light koji predstavlja nepoznate talentovane muzičare iz svih delova sveta. Zoë im pomaže da zablistaju na pozornici i izraze svoju ličnost uz čarobnu moć make-upa.

Najpoznatiji svetski modni magazini redovno je opisuju kao osobu sa urođenim osećajem za stil i naprosto je obožavaju jer krši modna pravila

Promotivne aktivnosti vezane za Tatouage Couture, prvu u nizu inovativnih kampanja sa Zoë u glavnoj ulozi, počinju u avgustu 2017. Ona je osoba koja savršeno utelovljava inovativno i buntovno nasleđe predvodnika stila, kuće YSL.

Zoë je osoba koja savršeno utelovljava inovativno i buntovno nasleđe predvodnika stila, kuće YSL

„YSL Beauté je jedan od mojih omiljenih brendova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i sirovijih elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i lepotu. Oduvek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću. Jako sam uzbuđena zbog saradnje sa ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom“, kaže Zoë Kravitz