28.07.2017.

Ko miriše na Gabrielle?

42 magazin
Promo

Modni i beauty gigant ima nov parfem! Kampanja je tu, kako miriše, osetićemo tek na jesen, ali zašto već razmišljamo o njemu?

chanel gabrielle

 

Kada Chanel predstavlja nov proizvod, to nikad ne prolazi nezapaženo, a tako je i ovoga leta. Naime, novi Chanelov parfem Gabrielle, koji izlazi tek na jesen, već uveliko ima svoju spektakularnu kampanju o kojoj svi pričaju. A zašto? Dovoljno je da se pomenu imena čuvenog modnog fotografa Maria Testina, muzičara Pharrella Williamsa, glumice Kristen Stewart ili žene koja je sinonim za francuski stil Caroline de Maigret, pa da već na prvu loptu shvatimo da je obuhvaćena esencija svih sfera javnog sveta koji će se poistovetiti sa Gabrielle.

Da li ova kamapnja miriše jače od samog parfema – saznajemo tek na jesen!

Pomenuti slavni ljudi, kao i mnogi drugi, u kratkom videu izgovorili su svoje ime i prezime i odabrali ključnu reč koja ih opisuje kao ličnosti, a sve te reči trebalo bi da obuhvate tipove ličnosti kojima će pomenuti parfem biti namenjen. Kampanja i promocija Chanelovog novog parfema trajaće celog leta, s obzirom na to da ćemo miris osetiti tek na jesen, pa čekamo ključni trenutak – da dođe na rafove jer tek tada će se miris, slika i emocija koju već budi Gabrielle spojiti, a onda tek možemo da odlučimo da li će postati svakodnevni deo nas.