15.01.2018.

A posle praznika – mineralna detoksikacija kože

Praznovanje je za nama, a čišćenje i oporavak svoga bića možete da započnete odmah – od kože lica

otvor

Ukoliko ste na spisku vaših novogodišnjih rezolucija našla i stavka – detoksikacija, na pravom ste mestu. Osim duha i tela, vreme je da i kožu očistite od nakupljenih unutrašnjih i spoljašnjih nečistoća i to uz pomoć preparata obogaćenih ugljem.

Ugalj je magnet za toksine i idealan za dubinsko čišćenje kože

Period teške šminke i kalorične hrane ostavlja trag i u ćelijama organizma, ali i na koži. Kako ne biste čekali proleće i prirodno buđenje prirode, tela i kože, izvucite iz nje sve toksine uz pomoć preparata na bazi uglja i probudite i podmladite svoju lepotu odmah.

mineralize-detox_ambient_cmyk_72

Ugalj je inače poznat kao magnet za toksine i idealan za dubinsko čišćenje kože, a ovaji trio provereno čini čuda.

Popularni Mineralize Volcanic Ash piling hvata i uklanja nečistoće ostavljajući kožu čistom, svilenkastom i blistavom, a njemu se sada pridružuju i dva nova proizvoda obogaćena ugljem.

mac mineralni detoks

Mineralize Volcanic Ash Exfoliator 4.190 dinara

Mineralize Reset & Revive maska obogaćena je bambusovim ugljem u prahu i belom glinom bogatom mineralima koji prodiru duboko u kožu i temeljno je čiste.

mac mineralni detoks

Mineralize Reset & Revive Charcoal Mask 4.000 dinara

Masku možete naneti fantastičnom četkicom.

mac mineralni detoks

191 Brush 6.090 dinara

A ukoliko tražite trenutno pomlađivanje, za vas je idealna Mineralize Charged Water Charcoal u spreju. Reč je o vodici bogatoj sastojcima koji koži istog trena vraćaju izgubljenu energiju i hidrataciju, bude umornu kožu i stvaraju savršeno platno za nanošenje podloge i make-upa.

mac mineralini detoks

Mineralize Charged Water Charcoal Spray 2.940 dinara