19.01.2018.

Hotel lepote i muzike u Gradu svetlosti

42 magazin, Promo
Promo

Ovog januara susrele su se u Parizu dve lepote – lepota tonova i make-up beauty noviteti čuvenog brenda YSL
26070560_209352886299211_7866520940958449664_n

Šta se dešava kada u jednom hotelu u isto vreme odsednu muzika i lepota, a svemu tome prisustvuje crème de la crème Grada svetlosti? To su svi mogli da vide i čuju u samom srcu Pariza u četvrtak 18. Januara kada je YSL Beauté otvorio prvi YSL Beauty Hotel – autentičnog naslednika dobro poznatog YSL Beauty kluba – mesta posvećenog lepoti i muzici, koje pruža ekskluzivni doživljaj.

YSL Beauty Hotel

Zahvaljujući YSL Beauty Hotelu, brend je oživeo specifičnu atmosferu luksuznog hotela i otvorio pop-up prodavnicu u prostranoj dvorani koja će biti otvorena samo od 17. do 20. januara. Od samog ulaza do Beauty bara, od prostora Drive-in do Powder Rooma, sve do drugog sprata, izloženi su poslednji make-up noviteti u različito inspirisanim prostorijama a sve uz mogućnost da posetioci uživaju u muzičkim performansama uživo.

YSL Beauty Hotel

Zoë Kravitz, ambasadorka brenda YSL, na žurki povodom promovisanja make-up noviteta

Otvaranje je priredila Zoë Kravitz, make-up ambasadorka brenda, u Black Opium klubu hotela posvećenom čuvenom, odnosno kultnom YSL mirisu, a nastupili su DJ-evi Simi & Haze i Sebastian, kao i elektropop bend Hyphen Hyphen. Na listi zvanica između ostalog bili su Diane Kruger, Raphael Personnaz, Simon Buret, Olivier Coursier, Presley Gerber, Béatrice Dalle, Courtney Love, Gaspar Noé, Fiona Zanetti i mnogi drugi.

YSL Beauty Hotel

YSL Beauty Hotel otvoren je od 10 do 22 časa četiri dana, a jedno veče ekskluzivno se posvećuje klijentima koji će biti u prilici da otkriju najnovije make-up proizvode i dožive jedinstveno i neponovljivo iskustvo. Događaj će biti obojen zvucima više od 14 umetnika, među kojima su Hollysiz, Address Hymen, Keep Dancing Inc, Soleil Bleu, Dampa, Hollydays, Oscar Anton, Lucien & The Kimono Orchestra, The SugaZz, Alexandre Jonette, Antoine Elie, Rudy Kobain.

YSL Beauty Hotel

Ukoliko je Pariz vaša destinacija ovih dana, znate gde treba da odete po dozu beauty muzike.

YSL Beauty Hotel

Klub Black Opium