30.05.2017.

Novi make-up trend: ŽUTI OBRAZI

Mila Rebac
Instagram

Ovaj trend se – na prvi pogled – čini neobičnim, ali vredi eksperimentisati

diana_carreiro trend

Nije baš lako žutoj boji da se izbori za svoje mesto u beauty industriji, međutim, ovog leta je apsolutni hit. Da li kao rumenilo, senka, ruž ili lak za nokte, ova jarka boja privlači sve poglede.

Priznajemo, žuti obrazi odaju više utisak da smo bolesni – umesto sveži i blistavi. Ali make-up eksperti diktiraju trendove, pa tako za ovo leto nalažu maksimalnu upotrebu žute, ali na pametan način.

Kao prvo: ova boja asocira na leto i vedro raspoloženje, kao drugo: odaberite žutu nijansu koja odgovara vašem tenu. Pa tako jarkožuta sjajno pristaje crnokosim ženama blede puti. Nijansa u boji senfa parira tamnijem tenu i smeđoj kosi, a plavuše bi trebale da se odluče za pastelnu nijansu.

MANJE JE VIŠE

Obavezno se vodite ovim pravilom kada nanosite žuto rumenilo. Uz njega koristite laganu podlogu, maskaru i bezbojni sjaj za usne.

Za sve dame koje još uvek nisu spremne za ovako odvažan korak, započnite svoje prijateljstvo sa ovom bojom od kajala koji ćete naneti na donji kapak, ispod crnih trepavica XXL volumena (naš favorit je definitivno Lancôme Monsieur Big maskara po ceni od 3.429 dinara).

Još uvek ne možete da zamislite kako ovaj beauty trend izgleda? U nastavku slede inspiracije sa Instagrama.

trend

@aliciar_eyes

trend

Uz žute obraze odaberite maskaru za XXL volumen poput Lancôme Monsieur Big!

trend

trend

@appprettytips

trend

@laurab_makeup