28.05.2017.

Jedna kap – beskrajne mogućnosti!

Promo

Pružite svojoj kremi moć da postane savršena za svaku priliku sa novim Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Clinique BIY

Pretvorite svoju kremu u BB, CC verziju ili puder koji potpuno prekriva, prilagođavajući broj kapi Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops, a istovremeno uživajte u svim prednostima i benefitima vaše omiljene kreme.

Novi BIY Blend It Yourself Pigment Drops jesu gusto koncentrisani pigmenti u laganoj dvofaznoj formuli. Kad se te dve faze dobro protresu, formula se pretvara u laganu tečnu formulaciju koja vrlo jednostavno i precizno može da se pomeša sa vašom kremom za hidrataciju. Jedna kap čistog pigmenta daje prozračno prekrivanje. Dve-tri kapi daju od umerenog do potpunog prekrivanja. Ovaj revolucionarni proizvod sadrži tehnologiju koja omogućava instant spajanje sastojaka i transformiše bilo koju vašu kremu za negu u BB, CC – ili puder sa potpunim prekrivanjem.

Saveti za nanošenje:

  • Dobro protresite bočicu pre svakog korišćenja, oko 10 sekundi.
  • Odvojite manju količinu (veličine bisera) vaše omiljene kreme na dlan
  • Nežno pritisnite bočicu i dopustite da željena količina kapi sama padne u kremu na dlanu

1 kap = prozračno prekrivanje
2 kapi = umereno prekrivanje
3 kapi = potpuno prekrivanje

  • Promešajte prstima kremu i Blend It Yourself kapi dok ne dobijete kompaktnu smesu i nanesite na vaše lice.

Novim BIY Blend It Yourself Pigment Drops kreirate pokrivenost i efekat kakav želite – jednostavno neverovatni i jedinstveno vaši svaki put. Za svaku priliku i trenutak. Napominjemo da je alergijski atestirano i da je 100% bez mirisa.

 

Korisna pitanja i odgovori:

Da li BIY može da se pomeša sa serumom? Može, ali se ne preporučuje. Viskoznost i lagana tekstura seruma ne pružaju odgovarajuće pigmentisanje.

Da li se BIY može koristiti samostalno za jako prekrivanje? Kapi se mogu koristiti samostalno bez kreme, ali one su čist pigment i ništa drugo, tako da može doći do suvih flekica na licu ili neće trajati dugo kao što je slučaj sa klasičnim tečnim puderima.

Zašto je bitno da se proizvod protrese? Pigmenti su gusto koncentrisani i u prirodi im je da se odvajaju i padaju na dno bočice.

Da li BIY mogu da se pomešaju sa tečnim puderom kako bi se dobila svetlija/tamnija nijansa? Ova ideja je testirana, ali u tom slučaju puder nije stvorio dobar izgled na licu. Zbog čega? Tečni puderi su već kreirani sa odgovarajućom količinom pigmenta i na taj način određena formula pudera izgleda dobro na koži. Dodavanjem pigmenata u puder remeti se idealan balans već postojećih.

Da li BIY utiče na zaštitni faktor kreme? Kada se koristi odgovarajuća količina kreme zajedno sa pigmentom, po preporuci, testirano je i osigurano da neće uticati na SPF zaštitu niti će razrediti željeno prekrivanje.

Jedna kap čistog pigmenta daje prozračno prekrivanje. Dve-tri kapi daju od umerenog do potpunog prekrivanja. Ovaj revolucionarni proizvod sadrži tehnologiju koja omogućava instant spajanje sastojaka i transformiše bilo koju vašu kremu za negu u BB, CC – ili puder sa potpunim prekrivanjem

Clinique BIY

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops možete pronaći u svim Sephora parfimerijama u Srbiji po ceni od 4.260 dinara.

#MyBIY