06.10.2017.

Ujutru blistava, uveče moćna – a uvek Eva Mendez

42 magazin
Promo

Na detinjstvo je podsećaju mirisi, raduje je kad nauči nešto novo jer je to za nju preduslov lepote, divi se svojoj majci, ona je majka…

Sve filmske i životne uloge igra savršeno jer je u skladnom duetu sa samom sobom

avon

Gledali smo je komedijama, dramama, trilerima – i kroz sve žanrove bili fascinirani njenom talentom i transformacijom. Ona je harizmatična, prelepa, senzualna holivudska glumica kubanskog porekla – Eva Mendez. Žena od stila, humanitarka, dizajnerka svoje kolekcije šminke i linije odeće, majka dvoje dece, supruga kojoj je porodica oslonac i podrška.

Eva je odskora i zaštitno lice Eve Dueta, prvog Avonovog parfemskog dua – i u toj ulozi blista jer ovaj duet savršeno prati sve aspekte njene ličnosti i sve njene životne uloge.

Eva, kao i svaka žena, ima dve strane, nežnu i blistavu, senzualnu i moćnu, otkriva ih samostalno ili kombinuje na bezbroj načina. Ona je poput egzotičnog cveta amazonskog lokvanja koji cveta samo tri dana godišnje, nalik na cvet čiji se miris i boja transformišu od ujutru do uveče.

avon

Upitana šta misli o mirisima i lepoti, Eva je dala kratke odgovore.

Koliko vam je važan pravi odabir mirisa?
Miris od detinjstva igra važnu ulogu u mom životu, još otkad sam bila beba. Moja majka je stavljala na mene kubansku kolonjsku vodicu, pa sam zahvaljujući tome oduvek emocionalno povezana sa mirisima.

Kada se osećate najlepše?
Kada naučim nešto novo, nešto što nisam znala o svetu koji me okružuje. Dobra frizura, manikir i slične stvari mogu da pomognu, ali za mene taj osećaj pre svega dolazi iznutra.

Eve Duet slavi jedinstvenost svake žene, nudeći joj bezbroj mogućnosti da se izrazi. Koja žena vas lično najviše inspiriše kada je o lepoti reč?
Od majke sam naučila mnogo toga, ona je veoma lepa, zadivljujuća žena. Oduvek je sa mnom delila svoje male beauty tajne. Gotovo celog života bila je samohrana majka, nije joj bio problem da zasuče rukave, ali je istovremeno uvek obraćala pažnju na svoj izgled.

Šta vam se najviše dopada u tom parfemu?
Oduvek sam volela da mešam parfeme, ali nije mi uvek išlo od ruke da pogodim pravu kombinaciju. Uz Eve Duet dobila sam dva neverovatna mirisa koji se savršeno uklapaju, zahvaljujući čemu mogu da napravim miris koji će mi savršeno odgovarati u datom trenutku. Jedan je cvetniji i romantičniji, a drugi je senzualniji sa drvenkastim notama. Divni su za kombinovanje, nadam se da će podjednako oduševiti i druge žene i omogućiti im da se dobro zabave tražeći svoj idealni miks.

Egzotični cvet amazonskog lokvanja koji cveta samo tri dana godišnje, cvet čiji se miris i boja transformišu od ujutru do uveče

avon

Izaberite senzualnu ili blistavu stranu sebe, ličnog dueta, ili ih pomešajte i napravite jedinstveni miris po meri trenutnog raspoloženja. Senzualna, ljubičasta strana zavodljiva je mešavina divlje šljive, crvenog bibera, jasmina i pačulija – ukoliko želite da se osećate neodoljivo. Blistava, zlatna strana odiše radošću zahvaljujući notama klementine, pupoljka jabuke, božura i svetlog drveta – kada želite da obelodanite svoju krhku stranu koja će se u jednom trenutku spojiti sa strašću. A tada, tada ćete osetiti novu moć.