01.06.2018.

Krenite na digitalni put lepote s vašim pametnim prijateljem

42 magazin, Promo
Promo

Sunce je tu, leto samo što nije, leto i lepota počinju istim slovom, a ovoga puta veže ih i putovanje, i to digitalno!

Eucerin Put lepote

Lepo raspoloženje i optimizam koje donose proleće i leto motivišu nas da odvojimo više vremena za sebe, porodicu i brigu o zdravlju i izgledu.

Brend Eucerin nam u tome daje podršku uz nov digitalni Eucerin Program lojalnostiPut lepote. Jednostavan, dostupan i lak način da ostvarite niz pogodnosti za kupovinu Eucerin preparata i dobijete atraktivne poklone. Eucerin Program lojalnosti traje do 31. jula 2018. godine, ili do isteka zaliha.

Da biste postali član potrebno je samo da sa Google Play ili Apple Store skinete aplikaciju Eucerin Put lepote, a čije je skidanje besplatno, brzo i jednostavno. Poene, koji će vam obezbediti posebne uslove kupovine i atraktivne poklone, dobijate unošenjem podataka o kupovini u aplikaciju. Za to je potrebno samo da fotografišete račun i skenirate bar-kod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite jednostavna uputstva.
Uz novi način komunikacije stižu i nove pogodnosti – skupljanja poena dodatnim aktivnostima, konstantnog uvida u broj poena, redovnih obaveštenja o promocijama i drugim posebnim pogodnostima kupovine Eucerin preparata.

eucerin

Eucerin Program lojalnosti daje vam mogućnost promene korisničkog statusa iz bronzanog u srebrni i iz srebrnog u zlatni u toku istog ciklusa. Vaš „pametni“ prijatelj na digitalnom putu lepote obaveštavaće vas i o početku narednih ciklusa Eucerin Programa lojalnosti!

U Eucerin Programu lojalnosti na poklon dobijate Eucerin DermatoCLEAN3 in 1 micelarni fluid od 400 ml i Eucerin DermoCapillaire Ph5 blagi šampon. Kao i u prethodnim ciklusima, benefiti Eucerin Kluba lojalnosti mogu se ostvariti samo ako su preparati kupljeni u jednoj apoteci.

Eucerin Put lepote

Info plus:

* Aplikacija Eucerin Put lepote je uvek aktuelna. Samo u toku trajanja ciklusa Eucerin Programu lojalnosti možete učestvovati u skupljanju poena i osvajanju poklona. Van ciklusa, korisnik aplikacije može dobiti informacije o početku novog ciklusa, kao o drugim posebnim pogodnostima kupovine i promocijama.

* U Eucerin Programu lojalnosti mogu učestvovati svi potrošači koji kupe Eucerin preparat, ispunjavaju uslove i saglasni su sa pravilima učešća.

* Obratite pažnju na opciju Pozovi prijatelje u aplikaciji – uključite prijatelje u vaš put lepote i osvojite dodatne poene.