14.12.2017.

Mediteranski hedonizam u centru grada

42 magazin
Promo

Stara poslovica kaže: ako nećete vi Mediteranu, doći će on vama

Vapiano

I on je, poslovično, stigao u centar grada, a donosi sve ono zbog čega noću sanjate graju italijanskih trgova, uzane ulice, velelepna zdanja, plaže, plantaže maslina i grožđa, cipele i automobile, zbog čega u snu osećate mirise i arome začina. Mediteranski život punim plućima.

Šta je to uopšte stil života? To kako ustajete iz kreveta, ispijate kafu, način na koji razmišljate, šta čitate i gledate, način na koji držite telefon, viljušku, čašu, kako listate novine, svest kada usporiti, a kad biti brži… Vaš stil života govori sve o vama. Vi ga birate. Vi ste svoj lifestyle.

Volite li da uživate u začinima tek ubranim iz saksije, u zanimljivim kombinacijama ukusa laganih pasta, svežih pica, hrskavih salata i ukusnih rižota…?

Skup vaših izbora koje ste objedinili svešću o sebi. Vaš stil je sve ono što najbolje pristaje – baš vama. I nega, i stil oblačenja, i misli, i, najvažnije, to kako se hranite. To je osnova svega, pokretač svih radnji, vaši unutrašnji sokovi su vaša suština na koju se sve nadograđuje. Sve počinje od hrane i hrana pokreće sve(t).

Vapiano

Suština zapravo zavisi od svežine i kvaliteta sastojaka koje birate da jedete, i to jeste ono na šta bi svaka osoba koja brine o sebi i drži do sebe trebalo da obrati pažnju – čak i kada misli da vreme leti, da zbog jurnjave nema ni sekund da se skrasi i natenane uživa u lepim, finim i tek pripremljenim zalogajima – mediteranskim zalogajima. U začinima tek ubranim iz saksije, u zanimljivim kombinacijama ukusa laganih pasta, svežih pica, hrskavih salata i ukusnih rižota… Na mestu idealnom za italijanski hedonizam sa stilom.

Oni koji opušteno idu kroz život uzimajući samo najbolje – žive zdravije i duže

Za sve ljude od stila koji u sebi kriju hedonistu slobodnog duha otkrili smo idealno mesto na kom ćete se i vi, baš kao i mi, osećati baš kao neko ko za sebe bira ono najbolje.

Vapiano

To mesto je sasvim blizu Knez Mihailove i Kalemegdana, u Rajićeva Shopping Centeru, u srcu Beograda – gde je otvoren nov VAPIANO restoran, u kojem odsad imate priliku da svratite posle opuštene šetnje sa porodicom ili prijateljima – ujutru, u vreme ručka ili večere – i da uzmete ono najbolje. Oni koji opušteno idu kroz život uzimajući samo najbolje – žive zdravije i duže. To je moto restorana VAPIANO znanog širom sveta, i to je i savet za vas.

Vapiano

Budući da istančan ukus traži lepo, uz dobru hranu ide i prijatan enterijer – Lounge bar neodoljive crvene boje, stolovi od hrastovine i nezaobilazno drvo masline kao stvoreni su da se uz neodoljivi Dolci prepustite potpunom uživanju. Uz nov osvežavajući VAPIANO ledeni čaj ili uz čašu dobrog vina, dok nasmejani Vapianisti s ljubavlju doprinose vašem uživanju, znaćete da živite punim plućima – život sa stilom.