29.04.2017.

Dobro je imati jednog Italijana u kuhinji

42magazin
Dolce&Gabbana

Ako želite malo sicilijanskog šarma u kuhinji, evo nekoliko veoma živopisnih predloga

dolce&gabbana

Ne morate biti vrsni modni znalac da biste u mnoštvu modela koji hodaju pistom prepoznali Dolce&Gabbana dizajnerski potpis. Smernice su jednostavne – žena sa Sicilije, dekorativni vez, mnoštvo printova izvučenih iz bogate italijanske istorije umetnosti i boje – zapravo mnogo boja!

dolce&gabbana

Ako ste ovo savladali ili već posedujete komade poznatog dizajnerskog dvojca u svom ormanu, predlažemo vam da svoju ljubav prema njihovom radu ne držite samo na ofingerima. Vreme je da ih pustite da uđu u vaš život, i to kroz kuhinju.

dolce&gabbana

Ovo nije prvi iskorak modnih kuća u polja koja nemaju veze s odećom, Armani već neko vreme ima sofu i fotelju, Karl iza Chanela dasku za surf ili pilates – jer lifestyle i moda stoje na istoj strani i prate jedno drugo.

dolce&gabbana

Sicilijanka u viziji Stefana i Domenica po prirodni je hedonista, a kao takva uživa otkad otvori oči i to u dobroj šoljici kafe koju pije na balkonu dok posmatra pučinu – o hrani da ne govorimo! Zato je logičan izbor dizajnera da umesto nameštaja kreiraju kuhinjske uređaje s D&G potpisom. A da potpis zaista nije neophodan, vidi se već na prvi pogled budući da printovi na Smeg uređajima odmah govore ko su njihovi tvorci.

dolce&gabbana

Smeg i Dolce&Gabbana udruženim snagama stoje iza kolekcije Sicily Is My Love, koja će na tržištu biti dostupna tek od oktobra ove godine.

dolce&gabbana

Još jedna napomena, da ne bude da niste znali: kao što to biva sa velikim modnim kućama, limited edition se podrazumeva! Dakle, ako niste za mini-uređaje, u ponudi je i frižider, zapravo serija ručno oslikanih frižidera, a izrađeno je samo 100 komada, i to po ceni od 34.000 dolara. Pa ako biste da posedujete jedan od 100, razmišljajte na vreme!

dolce&gabbana