06.06.2017.

Providni apartmani na litici – predivni i pomalo zastrašujući

42 magazin
SKYLODGE Instagram

Svaki čovek avanturističkog duha sanja da spava na litici, a providni apartmani koji vise nad dolinom odlično su mesto za ostvarenje tog sna

providni apartmani na litici

Ako se bojite visine ili vam pak ona izaziva vrtoglavicu, od jednog pogleda na Skylodge Adventure Suites u Peruu želudac će vam sići u pete. Ali avanturisti koji traže novo uzbuđenje pohitaće da bukiraju ovo putovanje koje obećava jedinstveno životno iskustvo.

Za malo nešto više od 450 dolara po osobi možete rezervisati sobu – ili transparentan kapsulu – koja bukvalno visi s planinske litice i gleda na Svetu dolinu (Sacred Valley) Perua. Dakle, ovaj neverovatan vidik sa oko 427 metara iznad doline može biti deo vašeg iskustva – ali prvo tamo morate da stignete, odnosno da se popnete.

providni apartmani na liticiprovidni apartmani na litici

Prema sajtu hotela (ali i prema fotografijama gostiju koje ostavljaju bez daha), da bi spavali u Skylodge sobi, ljudi moraju da se popnu na 400 metara neustrašivom rutom uz pomoć ziplajna.

Kada gosti stignu, dočekuje ih ono za šta se pretpostavlja da im je preko potrebno: piće i gurmanska večera kompletirana bocom vina. Zatim prespavaju u prijatnom kapsula apartmanu sa šest prozora, krevetom i toaletom, a nakon doručka narednog dana odjavljuju sobe. . . i ziplajnom se vraćaju na zemlju.

Utisci svih koji su tamo bili su neverovatni, a prelepi (i pomalo zastrašujući) video-snimci i fotografije govore zašto se ovo iskustvo pamti zauvek.

providni apartmani na liticiprovidni apartmani na litici