23.05.2018.

Moda i sport u jednom danu

42 magazin
Promo

Budući da nam je leto iza ćoška, vežbanje nam ovih dana postaje sastavni deo života, zato tražimo pravu podršku kako bismo postigli najbolje rezultate

champion

Zdrave životne navike i sport neophodni su svakoj ženi kako bi njeno mentalno i fizičko zdravlje moglo da se suoči sa svim životnim izazovima – zato je promocija takvog načina života važna. A to zna i kompanija Sport Vision, koja je generalni distributer brenda Champion, pa je baš zato na Savskoj promenadi organizovala drugi po redu Champion Woman’s Fitness Challenge Day.

Ove godine okupio se dva puta veći broj devojaka koje su se nadmetale za titulu najspretnije. Nakon što bi uspešno izdržale set zadatih vežbi, devojke su prelazile u drugi krug takmičenja. Kao najspretnija se pokazala Ana Popović, a profesionalni trener i zaštitno lice brenda Champion Marija Ranisavljević čestitala je pobednici.

champion

Osim volje, fizičke spremnosti i upornosti, važan faktor u vežbanju jeste oprema zato Champion pažljivo dizajnira svaki komad kako bi vam pružio podršku kada je teško, a odabir najsavremenijih materijala olakšava svaku prepreku.