13.06.2018.

Da li ste spremni za bikini?

42 magazin
Promo

Možda vam je odgovor na ovo pitanje do sada bio komplikovan, ali pronašli smo jednostavna rešenja – nose etiketu Matishi

MatishiInspirisan letom, slobodnim duhom i otvorenim umom, snagom ženske lepote i elegancijom nastao je lokalni brend kupaćih kostima Matishi. Ovu liniju kostima odlikuju modeli jednostavnog kroja ukrašeni upečatljivim detaljima koji naglašavaju ženstvenost i mudro koketiraju sa okolinom. Posebno se izdvaja model čiji donji deo u retro stilu uključuje tregere koji sada, u plažnom ambijentu, donose potpuno nov izgled.

Ako celo leto svedete na jedan komad odeće – to je savršen kupaći kostim. Bez dileme!

Pečat prepoznatljivosti kolekcije jesu svedenost naglašena detaljima, a brend je nastao iz ljubavi i osećaja zadovoljstva i slobode na koje nas asocira atmosfera nošenja kupaćih kostima.

Reviving good old times ✨🌙 •Bow back model for summer 2018• #matishiwear

A post shared by M A T I S H I (@matishiwear) on

Tvorci brenda su tri devojke Tijana, Sara i Marina, koje su uspele da svoja interesovanja i afinitete uklope kako bi stvorile proizvod koji ispunjava standarde koje su postavile na početku priče, a to su kvalitetni materijali i izrada koja bi mogla da podrži sve kreativne zamisli kojima su se igrale proteklih meseci.

MatishiBrend Matishi je svakako rezultat želje da se obogati tržište kupaćih kostima, ali osim toga u njega su utkani sati i sati dobre zabave, druženja i velike radosti kada je prvi kostim izašao iz radionice.

MatishiPored objavljene ponude, Matishi nudi i opciju poručivanja postojećih modela u drugim bojama, zato pre nego što spakujete kofere, posetite njihovu Instagram ili Facebook stranicu, pronađite pravi model za sebe i zaronite u leto!