29.06.2018.

Nova modna pravila u biznis svetu

Leto je zvanično počelo i dok temperature rastu, ne morate da se pitate šta ćete obući za office kada dođe +42, imamo rešenje!

posaoOd vašeg prvog razgovora za posao, pa tokom radnih dana, nedelja i godina i sve do momenta dok vi nekog ne intervjuišete za posao jedna stavka govori jače od vas dok ne otvorite usta i ne progovorite, a to je stil! Čime god da se bavite, ovo je stavka koju ne ignorišu ni žene ni muškarci jer već je dobro poznato je stajling način komunikacije, iako neverbalne – vrlo snažne komunikacije. Dok je pun sto u sali za konferencije i dok poslovni sastanak ne počne, pogledom i stajlingom svi su se već ispričali.posaoBaš zato naš radni dan počinje od odluke šta obuči danas za posao. Nekada vam ide odlično, pa ovaj zadatak rešavate u nekoliko minuta, a ima dana koji nikako da počnu jer dilema je previše, a rešenje nije na vidiku ni za narednih 45 minuta. Svi znamo da niko ne voli kašnjenje, a pogotovo ako je izgovor modne prirode iliti nisam znala kako da se obučem (malo koja žena će ovo priznati, uglavnom se vadimo na gužvu u saobraćaju). posaoA kako temperature rastu, tako se spisak uslova koje naša biznis stilska kombinacija treba da ispoštuje povećava, pa obično rezultira nekim kompromisom.

Sami birate kako će vam početi radni dan, zato predlažemo da na vreme opremite svoj garderober pravim komadima i da ujutru nemate dilemu

Ovde smo da to rešimo jer kompromis treba da ostavite za poslovne rasprave, a poslovne odevne kombinacije neka uspešno rešavaju oba zadatka: da ispunjavaju sve uslove zvaničnog dress codea vašeg officea, ali i da sva modna pravila budu zadovoljena. posaoTo su nove biznis tendencije koje nam dolaze iz modnog sveta sa novom kolekcijom Boss! Komadi jednostavnog kroja od najkvalitetnijih materijala kao da su stvoreni da se svaki dan pre početka posla osećate kao da vrlo dobro znate šta radite i da uspešno vladate, u ovom slučaju, svojim garderoberom najpre, a onda se taj utisak širi dok koračate hodnikom do svog radnog mesta. Predlažemo da testirate ovaj efekat izabravši neku od predloženih kombinacija sa Boss potpisom.posaoMožete se opredeliti da komunicirate putem aksesoara koji je koloristički ili po formi naglašen u odnosu na ostatak stajlinga koji je jednostavnih linija, ili da šaljete snažnu poruku dobro ukrojenim odelom. Možda da ipak pokažete svoju kreativnu stranu dekonstuisanim modelom košulje-haljine sa nezaobilaznim visokim potpeticama, ili se pak odlučite za minimalističke modele koje predlažu vodeći modni trendovi.posaoSami birate kako će vam početi radni dan, zato predlažemo da na vreme opremite svoj garderober pravim komadima i da ujutru nemate dilemu, već da se igrate kombinujući stilove i spremni zakoračite u nove poslovne i modne pobede!