25.05.2018.

Bezvremeni komad za muškarce sa stilom – chino!

42 magazin
Promo

Da li znate koji se model pantalona nosi u svim prilikama, a nisu farmerke?

chinoBilo da ste u potrazi za idealnim poklonom za svog partnera ili druga, ili ste pak muškarac koji želi sebi da pokloni komad odeće koji spaja lepo i korisno – nema dileme za čim treba da tragate jer izbor se sužava na jedan model – chino pantalone!

chinoOvaj pamučni model pantalona idealan je za prolećne dane, bilo da birate dužu ili kraću verziju. Za slučaj da niste znali, osim standardnog modela sa dugačkim nogavicama ravnog kroja i prepoznatljivim kosim džepovima, nova BOSS sezona donosi nam i kraću verziju do kolena, koja je idealna za leto koje samo što nije.

Ono što je mala crna haljina za žene, to su BOSSchino pantalone za muškarce!

Ako bismo uradili stilsku analizu, chino model pantalona postaje konkurentan farmerkama jer baš kao i popularan model od džinsa može da se nosi od jutra do večeri, i to bukvalno u svim prilikama! Tako sive ili bele chino pantalone možete nositi u casual varijanti sa patikama i pamučnom majicom jednostavnog kroja za neobaveznu šetnju gradom.

chinoZa poslovni sastanak predlažemo klasičnu kaki nijansu koja uz svetloplavu košulju i teget ili bordo kardigan od kašmira dolazi do izražaja i ostavlja utisak stilske neprevaziđene klasike baš kao, recimo, camel trench. Ukoliko je povod neka svečana prilika, a zaobišli biste odelo i pantalone na crtu, predlažemo crne chino panalone, cipele, košulju i sako.

chinoDakle, kako smo rekli – ovo je komad za sve prilike koji svaki muškarac mora imati u svom garderoberu – baš ono što je mala crna haljina za žene, to su BOSS chino pantalone za muškarce.