12.04.2017.

Nove modne ideje

42magazin
Promo

Ušće Shopping Center i XYZ Premium Fashion Store kreirali su pravu modnu magiju, na koju niko od prisutnih nije ostao ravnodušanxyz premium fashion store

U prisustvu mnogobrojnih modnih sladokusaca i visokih zvanica iz sveta umetnosti i sporta 7. aprila na 25. spratu Poslovnog centra Ušće održan je jedinstven događaj koji je prerastao u pravu fabriku novih modnih ideja. XYZ Premium Fashion Store predstavio je nove modne ideje za proleće/leto 2017. Tom prilikom manekeni su prošetali u garderobi svetski poznatih modnih imena, a među njima je bilo kreacija sa potpisom Antony Morato, Boss, Burberry, Dsquared2, Frankie Morello, Michael Kors, Philipp Plein, Pinko, Salvatore Ferragamo i mnogih drugih.

xyz premium fashion store

Modne kombinacije za prolećnu sezonu bile su inspirisane poslednjim trendovima, bojama i neodoljivom XYZ estetikom. Događaj je i na jednom mestu, u defileu revije, okupio i glavne i odgovorne modne urednike renomiranih modnih magazina i magazina o poznatima u Srbiji, koji su se ovom prilikom oprobali i u ulozi manekena. Vrhunac završnice ovog spektakularnog događaja bio je kada su svi oni, ruku pod ruku, zajedno izašli na scenu i pred prisutnim auditorijumom pokazali svu svoju veličinu i ljubav prema modi.

https://www.youtube.com/watch?v=lLFmI6yVAmQ&feature=youtu.be