17.05.2017.

Tri kolekcije u jednoj

42 magazin
Promo

Ukoliko ste navikli da leto spremni dočekate u pravim komadima iz novih modnih kolekcija, skratite potragu – pronašli smo mesto gde ćete u jednoj kolekciji naći čak tri

lindex

Leto 2017. samo što nije stiglo, a o tome nam ne govori samo vremenska prognoza već i nova kolekcija koju je za predstojaću sezonu predstavio brend Lindex. Modeli u novim kombinacijama boja, sa zanimljivim printovima i ženstvenim detaljima namenjeni su svim ženama jer su dizajnirani tako da se lako prilagođavaju različitim modnim stilovima.

Ako i vama jedna kolekcija zvuči malo da biste osvežili svoju garderobu za predstojeće tople dane, Lindex u svojoj novoj kolekciji ima čak tri različite kolekcije! Jednu je inspirisala Kuba, pa su modeli jarkih boja i sa tropskim printovima – sa adekvatnim nazivom  Tropical.

Ako i vama jedna kolekcija zvuči malo da biste osvežili svoju garderobu za predstojeće tople dane, Lindex u svojoj novoj kolekciji ima čak tri različite kolekcije!

Kolekciju Botanical Garden čine nežniji odevni komadi sa romantičnim detaljima, a svi zaokruženi pastelnim tonovima. Holly&White segment letnje kolekcije obraća se ženama koje biraju bezvremene komade, zbog čega su u njoj zastupljeni klasični krojevi i komadi poput pantalona ravnog kroja, poslovnih sukanja i jednostavnih haljina malo tamnijih nijansi. Ideja Lindexa je da svaka žena bude zadovoljna kada izađe iz radnje zato što je pronašla nešto za sebe bez obzira na lični stil ili tip građe.

U sve pomenuto uverili smo se sami na otvaranju nove Lindex radnje u Big Fashionu gde je i prikazana 3 u 1 kolekcija za leto 2017.

lindex