08.03.2018.

Kolekcija Pharrella Williamsa sa jasnom porukom

42 magazin
Promo

Adidas i Pharrell potpisuju nove modele zbog kojih se čeka u redu širom sveta, a nova kolekcija je već dostupna u Beogradu!

adidas pharrell

Popularni muzičar Pharrell Williams i adidas predstavljaju dve nove dugo iščekivane kolekcije obuće i garderobe – Blank Canvas i Hu Holi Powder Dye, koje širom sveta izazivaju masovno interesovanje. Najveći fanovi pohrlili su u radnje i tokom prvog dana prodaje razgrabili Blank Kanvas, dok model Hu Holi Blank Canvas NMD Blank među kolekcionarima već dostiže dvostruke, pa čak i trostruke cene!

adidas pharrell

Ograničena količina svetskog hita Blank Canvas je u ponedeljak 5. marta stigla u Srbiju i dostupna je u Tike Shopu u Ulici kralja Petra 24, kao i u online shopu na stranici www.tike.rs, dok se Hu Holi Powder Dye očekuje u prodaji 16. marta, kada će biti globalno predstavljena.

Kolekcija Blank Canvas sadrži četiri bela komada garderobe i obuće, koji simbolično prenose poruke mira i jednakosti

Inspiracija za nastanak obe kolekcije bio je festival Holi, koji svakog marta u susret proleću u hindu zemljama slavi radost, jednakost i humanost. Posetioci festivala tradicionalno farbaju tela, posipajući se prahom u pastelnim bojama, u veri da na taj način u svoju svakodnevicu unose vedrinu i radost. Na isti način, Blank Canvas i Hu Holi Powder Dye vraćaju boju svetu, odslikavajući filozofiju da energija i duhovnost predstavljaju sponu između ljudi sa svih strana sveta.

adidas pharrell

Kolekcija Blank Canvas sadrži četiri bela komada garderobe i obuće, koji simbolično prenose poruke mira i jednakosti. Modeli se mogu nositi u originalnom izdanju, ali kako su potpuno beli i u minimalističkom stilu, svako može svoj komad obojiti omiljenim nijansama i tako ih učiniti jedinstvenima. Magijom i lepotom boja festivala Holi, kao i idejom da svaki model može biti umetničko platno za sebe i predstavljati unikat, vodili su se Pharrell i adidas Originals prilikom kreiranja kolekcije, koja kao nastavak na Blank Canvas dolazi u divljim pastelnim nijansama.

adidas pharrell

Hu Holi Powder Dye sadrži četiri uniseks komada garderobe i pet različitih modela patika. Komade iz obe kolekcije karakterišu specifični natpisi, poput HU MAN BEING ili SPECIES, odslikavajući i tim putem ključne poruke, koje Pharrell i adidas žele da prenesu širom sveta.