22.02.2017.

Originalni doček #EQT svetske modne atrakcije

Promo

Velikom žurkom u prestonici predstavljeno je novo izdanje retro stila

eqt-party-1 adidas beograd patike orininals 42 magazin

Da Beograd ne zaostaje za velikim svetskim metropolama, dokaz je događaj od 21. februara. Naime, na velikoj EQT žurci, u autentičnom prostoru zgrade Kluz, predstavljena je trenutno najveća atrakcija među patikama – adidas EQT. Svi koji čine urbanu scenu naše prestonice bili su deo velike žurke kojom je obeležen dolazak EQT patika na tržište Srbije. Ovaj model nastao je na osnovu legendarnog modela iz 90-ih godina, a njegovu dobrodošlicu na srpsko tlo poželele su mu brojne poznate ličnosti koje vole ovaj brend: Miša Obradović, Ašok Murti, Zoe Kida (Zemlja gruva), Ida Prester, Anđelija Vujović i mnogi drugi.

U skladu s inspiracijom, prostor je scenografski opremnjen u stilu 90-ih, pa su svi prisutni mogli da se prisete tehnologije i razvoja od tada do danas. Posebna atrakcija koja je pored patika bila u centru pažnje jeste instalacija čuvene igrice Tetris, u kojoj su se timovi borili 1 na 1, a pobednike takmičenja Buzz je nagradio EQT patikama.

Ako mislite da je to sve, niste u pravu! Događaj je upotpunila još i izložba fotografija poznatih ličnosti iz života Beograda, među kojima su glumac Stevan Došlo, model Marija Ćurčić, DJ Aleksandra Duende, blogerka Vanja Milićević i DJ Iron. Najveća gužva bila je ispred photo booth kabine u kojoj su gosti izvodili razne akrobacije kako bi kreirali što zanimljiviji GIF. Objavljivanjem ovih originalnih postova na svoje IG profile svi gosti žurke imaju mogućnost da osvoje EQT patike.

Kakva je bila atmosfera, mogli ste da ispratite i sami uživo jer su događaj prenosili putem društvenih mreža poznati vlogeri Marija Žeželj, Vladimir Gašić i blogerka Vanja Milićević.

Da je EQT zaslužio ovakav doček, govore njegove karakteristike, a to su vrhunska udobnost i upečatljiv dizajn, u šta se i sami možete uveriti kada ih potražite u adidas radnjama u tržnim centrima Ušće i Delta City, u BUZZ radnjama, kao i u prodavnici Tike. Više informacija na sajtu adidas.com/eqt.

A sada pogledajte razvoj EQT modela.

https://www.youtube.com/watch?v=oOGVj9SE4sw&t=63s