12.03.2018.

Nek proleće počne!

42 magazin
Promo

… jer sve najefektnije trendove iz sezone proleće-leto 2018. imamo u novoj Pinko kolekciji

Pinko Bg

Ukoliko želite da spremni dočekate novu sezonu koja počinje sa prvim toplijim danima, ne morate da obilazite radnje, gledate i čitate trend raporte i pitate se da li ste sve neophodno obuhvatili. Italijanski modni brend Pinko već je predstavio svoju novu kolekciju za proleće-leto 2018, a ona je presek najvećih trendova koje diktira nova sezona.

Pinko

Kolekciju čine modeli koji naglašavaju ramena, sportski krojevi za miks stilova, klasični bezvremeni krojevi za poslovni stajling, floralni print, nezaobilazne pruge, lomoganija, akcenat na struku za ženstvenu siluetu…

Pinko Bg

Da bi jedna kolekcija bila potpuna, aksesoar je tu da zaokruži priču. Love Bags – tašne od kvalitetne kože sa detaljima i lancem su must have kada želite da podignete jednostavnu odevnu kombinaciju ili dodate stilski začin hrabrom stajlingu. Kada je reč o obući, krećemo se u tri pravca: patike, sportske čizme sa otvorenim prstima ili sandale sa logom.

Pinko Bg

Model Barbara Palvin je zvezda nove kampanje, a modeli iz prolećne kolekcije su nam već dostupni i nalaze se na policama Pinko radnje u Uzun Mirkovoj ulici.

Pinko Bg