07.12.2017.

Vreme je za darivanje!

42 magazin, Promo
Promo

Praznična atmosfera oseća se u vazduhu, a to znači samo jedno – da emocije koje gajite prema bliskim ljudima možete da pretočite u fine darove

AvonDarivanje je jedan od najlepših načina da pokažemo koliko nam je stalo do dragih ljudi. Praznična sezona je uskoro tu, pa je pravi trenutak da počnete da birate poklone za sve one koji vam čine život lepšim. Ukoliko vam je potrebna inspiracija, Avon je pripremio popuste i do čak 70 odsto i savršen izbor ženskih i muških poklona.

Na raspolaganju vam je veliki izbor šminke, kozmetike i modnih aksesoara.

AvonAko se baš dvoumite, evo jednog dobrog saveta.

„Kvalitet mi je imperativ kada biram poklone za prijatelje i porodicu. Najmilije dame možete obradovati izvrsnom Luxe Volume Extravagance maskarom, Luxe Cashmere paletom senki i Luxe Couture kremastim ružem iz limitiranog novogodišnjeg izdanja. Uvek preporučujem Luxe liniju šminke jer sadrži samo najfinije sastojke koji pružaju koži dodatnu negu i daju dozu sofisticiranosti svakom make-up looku“, izjavila je Maja Nikolić i dodala da je ova kombinacija proizvoda idealna ako birate poklon koji je istovremeno elegantan i koristan.

AvonObradujte i sebe i svoje najmilije poklonima , proverite zašto Avon proizvodi oduševljavaju potrošače u blizu 70 zemalja širom sveta i svratite na www.avon.rs.