03.02.2017.

Kada plavušu sjediniš sa narandžom, dobiješ – BLORANGE!

Mila Rebac

Orange-pink nijansa je novi blond look s puno vitamina C

blorange

Georgia May Jagger, Pyper America Smith i Gigi Hadid predstavile na Instagramu svoje nove grive u orange-pink nijansi – pune vitamina C! Boja koja će obeležiti ovu sezonu, pod nazivom blorange, jeste miks blond, pink i orange nijanse i menja se u zavisnosti od prelamanja svetla. Praktično gledano, sa blorange nijansom imaćete uvek drugu boju kose, u zavisnosti od doba dana.

Plus: ovaj miks boja pristaje svim tipovima žene i tena i jednako je efektna bilo da se radi na kratkoj ili dugoj kosi. Gigi Hadid je prilagodila svoj ombre look novom trendu, te su krajevi njene kose nijansirani u blorange tonu.

Kako do blorange looka?

Da bi i vaša griva zasijala novom nijansom, potrebno je da podloga bude prilično svetla – gotovo nordijskoplava. Nakon ovog koraka kolorizacije, hair eksperti ponovo toniraju kosu specifičnim pink-orange miksom. A da ne bi došlo do oštećenja vlasi, kosu je potrebno negovati posebnim preparatima nakon svakog pranja, poput X Hair Conditioner by Koozmetik (1.680 dinara), koji sadrži ulje jojobe i argana, te oporavlja vlas, jača je, čini bujnijom i savršeno mekom na dodir.

Spremni za blorange? Mi smo već u niskom startu…  

Pyper America Smith blorange

Pyper America Smith

Gigi Hadid blorange

Gigi Hadid

Georgia May Jagger blorange

Georgia May Jagger