18.12.2017.

Nova priča o sreći koja se širi i deli

42 magazin
Promo

Izreka Život je lep jeste filozofija života i sreće koju je nekoliko parfimera uspelo da pretoči u miris – koji vama donosi sreću, a vi je širite dalje

lancome parfem

Na francuskom La vie est belle ili engleskom Life is beautiful ili na srpskom Život je lep, a te reči pretaču se u ženstvenost nove ere. U ženstvenost koja je univerzalna, ali lična, koja je izbor, a ne nametnut standard. Izbor da živite svoj život i ispunite ga lepotom. Na svoj način.

La vie est belle L’Éclat pokazuje kako se sreća uvećava deljenjem

Reči pretočene u miris radosne ženstvenosti i sreće. Miris koji čini život lepšim.
La Vie Est Belle L’Éclat je nova olfaktorna priča o sreći. Tečna filozofija radosti spravljena od najplemenitijih  prirodnih sastojaka, modernog tumačenja orijentalnog mirisa sa gurmanskim tvistom. Elegancija irisa protkana jačinom pačulija i slatkoćom gurmanske mešavine. Neočekivan, dubok i kompleksan. Poput žene nove ere.

lancome parfem

Apsolut narandžinog cveta uzdignut je esencijama ruže i jasmina, te stvara opojni cvetni buket. Osvetljen svežinom sofisticiranog bergamota i mandarine, obogaćen delikatnim akordom frezije. Elegancija, snaga i gurmanski sastav epiteti su kristalne zvezde La Vie Est Belle L’Éclat – sjajan, svež i sofisticiran, senzualan, on izaziva zavisnost.

Od 2012. La Vie Est Belle slavi ljubav prema životu, inspirisan ženama koje život žive kroje onako kako žele a ne kako se od njih očekuje.

La Vie Est Belle je otmen, slatkast, puderast, a istovremeno nežan i prozračan – pravi ukras za modernu, šarmantnu ženu zaljubljenu u život.
https://www.youtube.com/watch?v=7obMBw_zNqE

Cvetni parfem žene nove ere inspirisan je jednom od žena koje su svojim javnim uticajem i otpočele novu ženstvenost – to je Julia Roberts, ambasador kuće Lancôme.

Miris su kreirala dvojica najboljih francuskih parfimera Dominique Ropion i Anne Flipo ekskluzivno za Lancôme i nazvali ga La Vie Est Belle L’éclat Éclat De Parfum, a njihov zadatak bio je da ideju sreće prevedu u miris, sreću koja se neodoljivo širi od osobe ka drugima, kao bljesak svetlosti, odslikavajući se do večnosti.
La Vie Est Belle L’Éclat pokazuje kako se sreća uvećava deljenjem.

Tečna filozofija radosti spravljena od najplemenitijih  prirodnih sastojaka, modernog tumačenja orijentalnog mirisa sa gurmanskim tvistom

Ideja sreće koja se širi i uvećava vidi se sada i na bočici sa 221 ispupčenjem, a svako od njih izgleda kao da je oživelo kada ga obasja svetlost. Kristalni osmeh pretvara se u brilijantan kaleidoskop, koji umnožava do beskraja svaki zrak svetla koji se u njemu ogleda.
lancome parfem

Vreme je praznika. Vi treba da otkrijte svoj miris sreće, da uživate birajući poklon za druge  dok nosite sreću na sebi. Da delite sreću.