25.11.2019.

Omiljeni beauty proizvodi Merilin Monro koje možete kupiti danas

Aleksa Odabašić
Pinterest

Isprobajte preparate koje je koristila najpoznatija plavuša na svetu, počastite sebe dozom sjaja, raskoši, otmenosti i luksuza

beauty rutina Merilin Monro

Lepota jeste subjektivan pojam i treba uvažiti različitost mišljenja, ali na pitanje „Ko je najveća holivudska ikona glamura“ svi delimo istu asocijaciju: Merilin Monro. Lepotica šarmantne pojave i složenog karaktera i danas inspiriše mnoge. Iako živimo u potrošačkom društvu, u kojem se trendovi smenjuju brzinom svetlosti, nikada nije naodmet vratiti se osnovama. Izdvajamo za vas nekoliko korisnih, lako dostupnih proizvoda za negu koje je koristila najpoznatija plavuša na svetu.

Erno Laszlo Phormula 3-9 Repair Cream 

beauty rutina Merilin Monro

Ako malo pažljivije pogledate slike iz šminkernice na kojima Merilin pozira, vrlo lako ćete uočiti baš ovaj proizvod. Postoje i fotografije njenih make-up setova koji uključuju ovu hidratantnu kremu doktora Erna Laszla. On se tokom svoje dugogodišnje karijere dičio upravo činjenicom da mu je Merilin Monro jedna od vernih klijentkinja sa kojima ima odličnu saradnju. Kremu pod nazivom Phormula 3-8 Merilin je koristila za negu kože lica, ali i za uspešno prikrivanje ožiljka na stomaku, pa je brend Erno Laszlo godinama kasnije lansirao novu, poboljšanu verziju Phormula 3-9, koja je se posebno preporučuje za nežnu i osetljivu kožu podložnu čestim upalama.

beauty rutina Merilin Monro

Ako želite da se osećate kao prava holivudska diva, možete poručiti i set od sedam proizvoda inspirisanih beauty rutinom Merilin Monro pod nazivom Erno Laszlo The Iconics Bestsellers 7-Piece, koji uključuje ulje i kremu za čišćenje lica, noćnu kremu, suplemente za kožu, kremu za negu područja okolo očiju i dva hidrirajuća proizvoda sa efektom terapijskog tretmana. Pravi holivudski ugođaj!

Romy Schneider – večna ikona lepote

Anita of Denmark Daydew Makeup Creme

beauty rutina Merilin Monro

Izuzetno postojana tonirana krema i jedna od ključnih tajni lepote poznatih ličnosti i legendarnih žena Holivuda. Ovaj proizvod donosi dve dobre vesti – prva je da je reč o anti-aging sredstvu, a druga da krema nije testirana na životinjama. Krema je dostupna u dvanaest različitih boja i ne sadrži parabene, sulfate i veštačke boje. Ukoliko ste navikli da uvek pri ruci imate i korektor, Merilin je koristila Max Factor Pan Stik 12 True Beige.

Vaseline 100% Pure Petroleum Jelly Skin Protectant

beauty rutina Merilin Monro

U vreme kada je highlighter bio naučnofantastični pojam Merilin je koristila vazelin. Ako želite jednostavniji i prirodniji način da istaknete jagodice, zanemarite bronzane tonove koji ih prenaglašavaju i iskoristite ovaj jednostavan trik. Znamo na šta ste pomislili! Da li je vazelin isuviše mastan da bi se nanosio na kožu prilikom izlaska iz kuće? Nije ukoliko izbegavate sunce. Čak ne utiče ni na količinu šminke koju imate na licu. Pored toga, Merilin ga je koristila i kao prajmer zbog njegove izrazite hidratantnosti. Imala je naviku da ga za potrebe snimanja nanese i na obrve i kapke. Ukoliko želite baš onaj koji je koristila Merilin Monro, na internetu postoji mogućnost online porudžbine vazelina pod nazivom istaknutim u podnaslovu, a reč je o proizvodu iz 1872. godine.

Sve tajne skandinavske lepote staju u jednu reč

Max Factor Marilyn Monroe Lipsticks

beauty rutina Merilin Monro

Neki poznati beauty brendovi bili su inspirisani da kreiraju proizvode po ugledu na one koje je Merlinka koristila. Tako nas je Max Factor još pre tri godine podsetio koji su standardi večnog glamura, objavivši kolekciju crvenih karmina u čast Merilin Monro. Većina ih je dostupna i danas, a najprodavaniji je Marilyn Ruby Red u njenoj omiljenoj nijansi koju često možemo da vidimo na gotovo svim njenim fotografijama. Vibrantna, zavodljiva crvena boja odličan je izbor za večernje izlaske i glamurozne događaje.

61nekm5spsl-_sl1200_

Osim pomenute nijanse, Max Factor nudi i Marilyn Sunset Red crveno-narandžastog tona, kojim svoje usne najbolje možete istaći tokom leta, uz preplanuli ten i neobaveznu atmosferu. Tu je potom i Marilyn Berry sa plavim podtonom koji se preporučuje onima sa bledim tenom i na kraju, za one malo smelije, Marilyn Cabernet u tamnoj nijansi crvene sa ljubičastim podtonom.

Nivea Moisturizing Creme

beauty rutina Merilin Monro

Proizvod koji zasigurno svi imate kod kuće i probali ste ga barem jedanput u životu. Hidratantna krema Nivea u čuvenom plavom pakovanju bila je jedan od omiljenih proizvoda ove holivudske lepotice. Izrazito je lepog mirisa i primenljiva u svako doba dana. Interesantna je činjenica da ova krema postoji na tržištu još od 1911. godine i da joj nijednom do sada nisu promenili dizajn pakovanja!

Merlinka je govorila da se pravi glamur bazira na ženstvenosti i svakodnevnoj nezi, pa je kao takav nezavisan od prirodne lepote. Legende nikada ne umiru, a mi dodajemo: Ni njihova beauty rutina.

Šta vaša beauty rutina otkriva o vašoj ličnosti