25.01.2018.

Intenzivni ruževi za epsku priču

42 magazin
Promo

Za finu dugu priču potrebni su: bar još jedna osoba, osmeh i veoma postojan karmin

Avon Mark Epic

Kada se život mnogo ubrza, treba zastati, usporiti, dodati svakodnevici neki sporiji epski element i natenane, s prijatnim osećajem na usnama opisati trenutak i sebe u njemu. Tako se lakše igra u prebrzom tempu i probija kroz gust raspored obaveza.

Među čak 17 različitih nijansi svaka žena može da pronađe svoju omiljenu za dnevnu ili večernju priliku

Taj epski začin pomoći će vam da se radujete malim stvarima, akcentima koji naglašavaju i boje svaki sekund u svakoj situaciji. Taj epski začin jeste karmin – izuzetno postojan i hidratantan. Epic ruževi obogaćeni specijalnom formulom – prajmerom koji pruža dugotrajnost i intenzivnu boju u samo jednom potezu.
Avon Mark Epic

Do sada neviđena pigmentovana kolekcija Avon Mark linije šminke dopunjena je i sada ima čak 17 različitih nijansi, pa svaka devojka i žena može da pronađe onu omiljenu za dnevnu ili večernju priliku.
Široka paleta nude, crvenih i smelih ljubičastih i plavih tonova transformisaće svaki look iz casual u party, a vi biti primećeni u svakom trenutku!

Avon Mark Epic

Fenomenalna Spellbound nijansa ljubičaste savršeno se slaže uz farmerke i belu majicu, a uz glamuroznu haljinu savršen je izbor za noćni izlazak. A od više crvenih nijansi možete da pronađete onu idealnu bukvalno za svaki look koji zamislite!

Avon Mark Epic

Karmin je Epic začin svake epske priče.

Avon Mark Epic

Avon Mark Epic ruževi za usne su dostupni u Avon brošuri kao i na sajtu www.avon.rs.