14.09.2017.

Želite da izgledate kao Italijanka?

42 magazin
Promo

Ništa lakše! Više ne morate da putujete u Milano zbog šopinga, sada imate italijanske brendove nadohvat ruke

MIAMAYA

Love Moschino, kampanja za kolekciju jesen-zima 2017/18.

Otvaranje Rajićeva Shopping Centra u srcu Beograda znači da je naša prestonica konačno dobila šoping mesto gde su dostupni vrhunski italijanski modni brendovi. Ako se već spremate za šoping u inostranstvu, predlažemo vam turističko putovanje, a Italija u malom, kada je reč o brendovima, čeka vas u Knez Mihailovoj. Fashion concept store MIAMAYA u luksuznom i elegantnom enterijeru koji se prostire na 750 metara kvadratnih predstavlja najnovije kolekcije poznatih svetskih brendova Red Valentino, Emporio Armani, Love Moschino, Marina Rinaldi, Marella, Pennyblack i Twinset.

MIAMAYA

Red Valentino, kampanja za kolekciju jesen-zima 2017/18.

Novi italijanski brendovi na našem tržištu personifikuju sofisticiran italijanski stil i svojom nepogrešivom elegancijom, savršenim krojevima, vrhunskim kvalitetnim materijalima, kreativnošću i konstantnom inovacijom pružaju savremenoj ženi mogućnost da kreira svoj jedinstveni stil po najaktuelnijim svetskim trendovima.
Ukoliko se još uvek niste upoznali sa mladalačkom linijom Valentina, komadi iz Red Valentino kolekcije čekaju vas na ofingerima. To je mladalačka linija Valentina koja nastoji da spoji street style i couture kreirajući look koji je uvek kreativan, inovativan i jedinstven. Emporio Armani je, s druge strane, elegantan sudar raznolikosti i kontrasta sa grafičkim elementima koji ističu individualnost i karakter žene. Svima dobro poznat Love Moschino, koji svaku kolekciju osveži novim mladalačkim cool detaljima, interesantnim printovima i neizostavnim motivom srca. Brend Twinset namenjen je senzualnoj i dinamičnoj ženi, sa kombinacijama koje grade kosmopolitski a istovremeno jedinstven stil.

MIAMAYA

Marella, kampanja za kolekciju jesen-zima 2017/18.

MIAMAYA svojim potrošačima dovodi i nove brendove iz MAX MARA Grupe – Marina Rinaldi, Marella i Pennyblack.
Marina Rinaldi
predstavlja prekretnicu u modnoj industriji jer je prva na svetu koja kreira kolekcije za žene sa naglašenim oblinama. Savremena žena, koja radi, putuje i ima mnogo obaveza, u luksuznim Marella kolekcijama uvek može da pronađe idealnu kombinaciju pogodnu za posao, avanturu ili večernji izlazak, dok kolekcije Pennyblack stavljaju akcenat na suprotnosti, koje su često neočekivane kreirajući aksesoare i garderobu za noć i dan.

_mg_5914
Ako ste savladali kratak kurs o italijanskim brendovima, u Fashion concept storeu MIAMAYA na prvom spratu novog Rajićeva Shopping Centra u Beogradu u Knez Mihailovoj 54, možete i sami da se uverite kako ovi pažljivo odabrani komadi pristaju vašem stilu.

MIAMAYA

Emporio Armani, kampanja za kolekciju jesen-zima 2017/18.