15.06.2017.

Zakucajte kao Michael Jordan – iz vazduha

Ako volite basket i ovih dana uživate da na terenu ispred zgrade dan završite jedan na jedan sa komšijom iz kraja, znate u čijim patikama morate da budete. MJ je uvek spektakl u najavi. Znate ko je MJ?

air jordan

Čak iako nikada niste odgledali košarkašku utakmicu, što je u našoj zemlji skoro pa nemoguće, tvrdimo da ste čuli za Michaela Jordana, najveću NBA zvezdu svih vremena. E sada možete da uđete i u njegove patike! Dobro – u patike koje su verna replika onih koje je Jordan nosio u najvelinčastvenijim momentima njegove neverovatne karijere.

Naime, reč je specijalnom izdanju patika brenda The Air Jordan DMP (Defining Moments Pack), koje uključuje dva para patika, odnosno Signature modele XIII i XIV Air Jordan linije.

Ovaj paket inspirisan je titulama koje je MJ osvojio sa timom Chicago Bulls u NBA šampionatu u sezoni 1998. godine
air jordan

Oba modela izrađena su od premium kože sa detaljima u metalikzlatnoj boji. Modeli dolaze u crnoj specijalno dizajniranoj kutiji sa zlatnim ispisom i prikazanim planom akcije koju je nacrtao Phil Jackson, trener Chicago Bullsa. Upravo ta akcija je jedan od DMP-momenata karijere MJ nazvan The Last Shot, odnosno poslednji pogodak u čuvenom AJ XIV modelu.
air jordan

Jordan XIII dolazi u beloj boji sa zlatnim detaljima i novim hologramom, na kom je umesto zakucavanja u čuvenoj Jumpman pozi prikazan MJ kako šutira i postiže poslednji pogodak u karijeri The Last ShotJordan XIV dolazi u crnoj boji sa zlatnim detaljima i ispisom 98 na peti umesto standardnog 23.

air jordan

air jordan

The Defining Moments Pack ili DMP jeste serija kojom se obeležavaju svi najbitniji momenti karijere Greatest of All Time igrača NBA Michaela Jordana i spada u važne kolekcionarske primerke.

Model će biti dostupan u Tike Shopu u Beogradu, Kralja Petra 24, od 17. juna.