02.10.2017.

Pop art i retro kul su novi #must

42 magazin
Promo

Leto je idealno za majice s printom kada želite da ostavite kul utisak, pa baš zato nema razloga da ih ne prebacite u svoju ličnu jesenju kolekciju i osvežite svakodnevni stil

 BUZZ

Druga po redu BUZZ kolekcija DRESS YOUR ATTITUDE konačno je stigla iako smo ispratili leto i ušku u jesen. Grandž, urbano, raznoliko i retro samo su neki od epiteta koji mogu da dočaraju dizajn nove kolekcije BUZZ majica.

Motivi na majicama su raznoliki: pop art, muzički retro rekviziti poput kaseta, gramofonskih ploča, slušalica i gradski motivi. Ono što im je zajedničko jeste originalna interpretacija popularne kulture, od poznatog pop art strip poljupca do panorame Medison avenije kao globalne prestonice kreativne industrije i individualizma, koji vezujemo za brojne simbole najpoznatijeg svetskog poluostrva – Menhetna.

 BUZZ

Upravo je Njujork poznat po maksimi anything goes, što je i princip na kojem je nastao dizajn ove kolekcije. Uz malo mašte i modne originalnosti, bilo koju od novih BUZZ majica moći ćete savršeno da uklopite uz postojeću garderobu.

A majice ćete pronaći u BUZZ SNEAKER STATION šopovima u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Zrenjaninu i Novom Pazaru, a možete ih poručiti i putem sajta www.buzzsneakers.com .

 BUZZ