04.10.2017.

Stilsko zakucavanje sa pola terena

42 magazin
Promo

Šta vam prvo padne na pamet kada poželite da spojite košarku i modu? Pa naravno – džordanke!

open

Postoje čak tri razloga zbog kojih ovaj novi, a istovremeno retro model privlači našu pažnju. Prvi je zato što su džordanke apsolutna klasika kada je reč o Nike modelima i kao takve su bezvremene, pa ostaju iz sezone u sezonu, iz generacije u generaciju. Drugi je sportska legenda Michael Jordan na kog niko nije imun, pa bilo da imate klince koji tek počinju da treniraju ili i sami ubacite pokoju trojku, košarkaški adrenalin zahteva dobru potporu u vidu opreme kao što su prave patike. Možda niste Jordan, al’ zašto ne biste koračali u njegovim patikama.

Air Jordan V Blue Suede

Treća i poslednja od top tri stavki nije iz sportske kategorije već iz modne. Royal plava boja, velur koža i duboke patike su apsolutni must sezone, a to ne kažemo samo mi, već citiramo dizajnere. Ovaj model se šeta sa stilom, pa ako ste hrabri, usudite se da, osim uz proverenu opciju džinsa i majice, ove patike kombinujte s haljinom, dodajte naočare sa ogledalima u plavoj boji i samo koračajte ulicom. Pažnja zagarantovana!
A sada da se upoznamo, mi ovde pričamo o Nike Air Jordan V modelu, koji je još jedan od legendarnih iz serije patika proizvedenih za najboljeg NBA igrača svih vremena Michaela Jordana.

Možda niste Jordan, al’ zašto ne biste koračali u njegovim patikama

Novo izdanje Air Jordan V Blue Sude dolazi izrađeno od velur kože u Game Royal boji, a kao deo Flight Suit kolekcije inspirisano je bojom opreme za trening koju je nosio čuveni Leteći Majk.
Model je dizajnirao čuveni Nikeov dizajner Tinker Hatfield još davne 1990. godine, a inspiraciju je potražio u estetici ratnih borbenih aviona iz Drugog svetskog rata.
Ovo izdanje zadržava standardne karakteristike kao 3M reflective materijal na jeziku koji asocira na rep aviona, steznik za pertle i Shark Teeth detalje na đonu.
Novi retro model dostupan je u Tike Shopu u Beogradu, u Ulici kralja Petra 24, ili ga pronađite na sajtu www.tike.rs.