16.04.2018.

Šta govori glasnije od stila, lepote i reči?

42 magazin
Promo

Osim odevne kombinacije, ruža za usne i onoga što govorite – na sveprisutne u vašem okruženju jači utisak ostavlja ono što ne možete da sakrijete a to je – da li sijate ovog proleća?

Pandora Shine

Koliko puta ste čuli da se kaže za neku osobu da, kada uđe u neki prostor, potpuno ga obasja svojom pojavom i svi prisutni osete da ih je zapljusnuo neki topao talas sunčevih zraka koji se prenose na sve u prostoriji? Ne baš često, ali ako ste ikada prisustvovali ovoj pojavi ili je i sami izazvali, složićete se da je reč o magičnom trenutku bez bajkovitog preterivanja. To je jedan opipljivo-realan momenat koji širi dobru energiju u društvu, instant povećava samopouzdanje i trajno deluje i do nekoliko narednih sati tako što dobre vibracije ostaju u vazduhu i stvaraju odličnu podlogu za nastajanje kvalitetnih stvari kao što je uspeh na poslu, ljubav iza ćoška ili celodnevno dobro raspoloženje.

Pustite omiljenu pesmu jer će se ona tako vrteti na repeat u vašoj glavi ceo dan i dobra muzika će pratiti svaki vaš korak

Nije reč ni o kakvoj vanzemaljskoj moći već o prostom terminu koji pripisujemo kada neko jednostavno sija. Da! Tako je jednostavno. Da li je uzrok tome zaljubljenost, opijenost prolećem ili je neko ustao tog dana na pravu nogu, apsolutno je nevažno jer jedino što želimo jeste da budemo u blizini tih osoba i ogrejemo o zrake dobre energije, raspoloženja ili nazovite ovo kako vam se sviđa, važno je samo da znate na šta mislimo.

Pandora Shine

E sad, da ne bismo tragali za ovom pojavom kao za skrivenim blagom, ovim tekstom smo rešili da je podstaknemo kako bismo što češće na nju nailazili. Dakle, poenta je da i sami postanete svetleći objekat koji će sijati i širiti sunčeve zrake ovog proleća jer, kako stručnjaci kažu, a kliše je svima već poznat kao tačan: Vi SAMI stvarate svoj savršen svet! Mislite da niste čuli ništa novo? Apsoooolutno ste u pravu! Ali lako se zaboravi kada amplituda svakodnevice krene nadole, zato se prisećamo kako da promenimo pravac nagore.

https://www.youtube.com/watch?v=ZStXozWG7oo

Znate onaj momenat kada ste super-hiper-neverovatno – bez posebnog razloga raspoloženi jer je samo lep i sunčan dan napolju. Tada vam se čini da sakupljate najbolje od svega što dotaknete, baš kao što pčela sakuplja polen sa različitog cveća i od toga pravi tečno zlato iliti med. To je momenat koji vam treba! Dakle, sijajte sebi i svima oko vas, svakog dana! Nađite svoj način kako da to radi, ili počnite sa novom PANDORA Shine kolekcijom od pozlaćenog srebra 18-karatnim zlatom, čija inspiracija za nove modele jesu upravo pčele o kojima pričamo, boja meda i prolećni sunčevi zraci.

Pandora Shine

Prepoznatljive PANDORA narukvice sa privescima, zatim ogrlice, minđuše i prstenje iz Be Mine i Rays of Sunshine kolekcija pažljivo su izrađene do najsitnijih detalja od materijala koji sijaju jače nego ikada – pozlaćeno srebro, crni emajl i prozirni kubni cirkoni. I PANDORA dizajnerski tim ovim novim kolekcijama poručuje nam koliko je važno sijati svakog dana.

Vi SAMI stvarate svoj savršen svet! A to se lako se zaboravi kada amplituda svakodnevice krene nadole, zato se prisećamo kako da promenimo pravac nagore

A mi imamo nekoliko proverenih saveta kako da uspete u tome ako niste sigurno odakle da počnete. Ustanite pola sata ranije nego inače kako ne biste žurili i kasnili sve vreme. Popijte jutarnju kafu upijajući zrake prolećnog sunca, bilo da to radite na terasi, u dvorištu ili pored otvorenog prozora, na taj način upijate vitamin D i na zdrav način postepeno dodajete malo boje svom tenu koji će kroz nekoliko dana postati blistaviji. Pažljivo se našminkajte na dnevnom svetlu – blago naglasite trepavice, obrve, jagodice i dodajte malo boje na usne, crvena ili nude, izbor je na vama.

Pandora Shine

Pustite omiljenu pesmu jer će se ona tako vrteti na repeat u vašoj glavi ceo dan i dobra muzika će pratiti svaki vaš korak. Odaberite jednostavnu odeću jer se danas stilizujete nakitom koji je odlično nositi u slojevima. Recimo, birajte kraću i dužu ogrlicu iz Rays of Sunshine PANDORA kolekcije, dodajete prsten sa geometrijom saća sa cirkonima i sve zaokružite narukvicom s privescima iz Be Mine kolekcije. Dodajte kap parfema i ne morate da proveravate svoj odraz u ogledalu, to ćete uraditi čim izađete na ulicu. Već nakon što sretnete prvog prolaznika biće vam jasno da li sijate jer poznato je da se sunčevi zraci odbijaju, pa će vam osmeh preko puta vas odgovoriti umesto odraza u ogledalu pre izlaska iz kuće. I ne zaboravite da uživate i zapamtite taj sjajan trenutak! SIJAJTE!