09.11.2017.

Udružene modne snage

42 magazin
Promo

Svetski poznati giganti adidas i Wings + Horns kreirali su zajedničku kolekciju koja će biti hit ove jeseni i zime. Kolaboracija pod nazivom ADIDAS ORIGINALS by WINGS + HORNS stigla je i u Beograd i dostupna je SAMO U TIKE shopu

BL_Adidas_R28_F10 001

Nova kolekcija uključuje odeću i obuću, gornje i donje delove i četiri modela patika. Legendarne retro siluete, Superstar Pro Model i Campus u kombinaciji sa dve nove ikone adidas brenda NMD_R2 i NMD_C2 predstavljaju brisanje višedecenijske vremenske razlike u nastajanju ovih modela i čine ovu priču potpunom.

BL_Adidas_R15_F02 001

Materijali izrade su u kombinaciji pletenja krupnog konca sa novim sintetičkim materijalima i delovima premium kože. Svaki komad ove kolekcije obeležen zajedničkim brendiranim MON logotipom, koji prikazuje adidas Originals logotip unutar stilizovanog kružnog okvira.

BL_Adidas_R07_F12 001

Kompanija Wings + Horns osnovana je 2004. godine na severozapadu Kanade i bazira se na tradicionalnim osnovama i laserskoj preciznosti izrade premium odeće za muškarce. U saradnji sa adidasom nepokolebljivi dizajn ovog brenda donosi nove materijale u specifičnom prirodnom spektru boja kroz moderne pristupe i proizvodne tehnike, pa sportsku estetiku adidasa podiže na nov nivo. Uzimajući elemente istorije svetskog krojačkog zanata i estetiku odela kreirana je referentna kolekcija koja odiše savremenim modernim dizajnom.

BL_Adidas_R32_F09 001

Adidas Originals by Wings + Horns kolekciju potražite u TIKE prodavnici u Kralja Petra 24 u Beogradu ili u online shopu.