26.01.2017.

Mmmm… BEAUTY BAR

Mila Rebac

Ispraznili smo policu i napravili mesta za parfemske novitete koji nam stižu ove godine i koje baš jako želimo!

beauty parfemi 2017 miris novitet novo

Vreme je za promene: izađite iz ušuškanog oblaka omiljenog mirisa po kojem vas svi prepoznaju. Naravno, ne teramo vas da promenite identitet, ali predlažemo da se predstavite u novom zanosnom mirisnom izdanju. Na vama je samo da napustite toplinu doma i zakoračite na ulicu, a za pozitivnu lančanu reakciju pobrinuće se jedan od mirisa iz našeg beauty bara.
Izvolite, pomirišite nove dragocene kapljice zatočene u veličanstvenim bočicama po kojima će 2017. godina ostati svima u sećanju.

Jimmy Choo LEau 2017

Jimmy Choo L’Eau

Premijera: 30. januar  2017
Kupite ako… s nestrpljenjem iščekujete leto, kao mi! Potpuno letnja nova Jimmy Choo kreacija savršeno odslikava toplu i sunčanu sezonu. Note hibiskusa i nektarine će vas zavesti u trenu i naterati da nosite ovaj miris i u decembru.

ck all 2017

Calvin Klein CK All

Premijera: februar 2017
Kupite ako… volite moderne uniseks mirise iako ne volite da idete u korak s trendovima – već težite ideji da svetu sada i ovde predstavite budućnost i kako se ona ogleda u mirisu. Kreaciju potpisuju slavni parfimeri Alberto Morillas i Harry Fremont, koji su radili zajedno i na originalnom i sada već legendarnom parfemu CK One.

Viktor & Rolf Magic Collection

Viktor & Rolf Magic Collection

Premijera: februar 2017
Kupite ako… želite da posedujete jedan od šest čarobnih (i limitiranih!) mirisa. Victor & Rolf kreirali su kolekciju koja će pristajati svakoj ženi. Možete da birate između Dancing Roses, Dirty Trick, Lavender Illusion, Liquid Diamonds, Sage Spell i Sparklinh Secret. Njihova imena su već zadivljujuća, možemo samo da zamislimo kakva nas čarolija čeka ispod poklopca.

YSL Black Opium Floral Shock 2017

YSL Black Opium Floral Shock

Premijera: februar 2017
Kupite ako… tražite slatki girly miris koji ostavlja beskonačan traga za vama. S nestrpljenjem očekujemo globalnu premijeru poslednje verzije Black Opium parfema koji jednostavno – očarava!

Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia 2017

Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia

Premijera: februar 2017
Kupite ako… volite more i sve što vas asocira na njega. Aqua Celestia je treći uniseks miris iz Aqua serije i Kurkdjianova kreacija obećava svežinu, začinjenu mentom, limetom i mimozom.

 Dolce & Gabbana Velvet Cypress

Dolce & Gabbana Velvet Cypress

Premijera: mart 2017
Kupite ako… volite uniseks parfeme. Nota italijanskog čempresa daje ovoj kreaciji maskulinu notu, dok je esencija limuna sa Sicilije osvežava. Ovaj parfem je svež, voćne mirisne note, seksi i veoma nosiv. Samo ga sakrijte od partnera jer će ga i on obožavati!

Jil Sander Softly

Jil Sander Softly

Premijera: prva polovina godine
Kupite ako… preferirate baršunaste i diskretne mirisne kreacije. Samo ime mu govori sve – miris je nežan i svež poput savršenog skoka u vodu… Top note ovog mirisa čine đumbir, magnolija, jasmin, vanila i sandalovina.

Nina Ricci LExtase Rose Absolue

Nina Ricci L’Extase Rose Absolue

Premijera: prva polovina godine
Kupite ako… volite njegovog prethodnika L’Extase Caresse de Roses. Absolue verzija je intenzivnija i namenjena je prezentovanju u večernjim satima. Note ruže, bibera, pačulija, vanile i kedra čine ga neodoljivim. Ili vas… zavisi od ugla posmatranja.