02.05.2017.

Met Gala – gde je crveni tepih plave boje live online

42magazin
Printerest, Profimedia, Instagram

Svake godine nas zabavljaju izveštaji sa crvenog tepiha na Met Gala večeri, a i sada je bilo vrcavo i ekscentrično

met gala

Gigi Hadid

Da se lokacija njujorškog muzeja Metropolitan svake godine pretvara u svojevrstan defile najzabavnijih izdanja poznatih lica iz sveta mode, muzike i filma, svedoče i fotografije od danas. Met Gala, humanitarna zabava urednice magazina Vouge Anne Wintour jeste događaj na koji većina ne bi kliknula interested već going sa velikim G. A dok se to ne desi, vaše i naše interesovanje počinje veče pred najveći godišnji modni događaj, a završava se komentarisanjem galerije stajlinga o kojima se priča do sledeće Met Gala večeri. A neobavezno ćaskanje i komentarisanje toaleta ne ostavljaju prostora za no comment kategoriju.

U saradnji sa Katy Perry i Pharellom Willamsom Anna je ovogodišlju Met Gala zabavu organizovala uz posvetu Rei Kawakubo, povodom njene izložbe koja se svečano otvara 4. maja, a svedoči o radu dizajnerke za brend Comme des Garcons. I toliko o povodu za – crveni tepih plave boje koji je, iako postavljen na podu muzeja, istovremeno i online platforma koja onog momenta kada neko zakorači na nju šalje fotografije svuda u svetu. Dakle, live efekat sa nekoliko miliona onih koji prate i svi su pozvani da komentarišu. Pa slobodno počnite!

met gala

Rihanna

Za slučaj da ovaj događaj niste ispratili sinoć, dajemo vam presek najjačih utisaka po našem izboru koji su nam danas modna tema. Rihanna svake godine bude u centru pažnje, ali sada joj je neko drugi ukrao slavu. Reč je o Cari Delevingne koja je ozbiljno shvatila dress code i osim što je Chanel nosila od pete do glave, metalik joj je prešao na glavu, i to bukvalno – manekenka je obrijanu glavu obojila u metalik jer centar pažnje jednostavno zahteva drastične mere.

met gala

Cara Delevingne

Ostale primere na kojima se zadržalo naše oko imate u galeriji. Dakle, možemo da nastavimo da ćaskamo.