30.04.2017.

Ooooo – da!

42magazin
Promo, Profimedia

Ukoliko i vas ovog proleća muče emotivne nedoumice i imate tzv. belu dilemu, na Bridal Fashion Weeku predstavljene su venčanice kakve bi ponele čak i zaklete protivnice braka

venčanice

Viktor&Rolf, Elie Saab – Bridal 2018.

Da proleće nosi sa sobom više od lepog vremena, uživanja na suncu i dobrog raspoloženja, verovatno već znate. Uz mirise i cvetanje stižu i leptirići, i to oni koji u priči zvuče kao kliše, a kad počnu da vam se muvaju po stomaku, ne znate šta ćete sa sobom. Ako ste zaljubljeni a toga niste ni svesni, osvestićete se onog momenta kada vašu bezbrižnost preseče čuveno pitanje o kome malo žena danas mnogo razmišlja ili se možda samo tako izjašnjava. Bila skrivena ili ne u vama želja da ono da izgovorite jednom ili više puta u životu, važno je da budete spremi. Odluka je samo vaša, kao i sve što sledi nakon nje ako je pozitivna – mala ili velika proslova, venčanje u klubu ili na brodu…, svi rođaci ili samo prijatelji, običaji od pucanja u jabuku do bacanja bidermajera ili pak samo mislite o destinaciji za medeni mesec posle intimne večere. Već u startu mnogo je zajedničkih odluka koje treba doneti i preživeti, ali jedna je apsolutno i isključivo vaša – kako ćete izgledati i šta ćete obući tog dana.

Stavka broj jedan: osmeh! Stavka broj dva: šminka i frizura – onako kako zaista izgledate, dakle što prirodnije, da ne promenite lični opis samo za taj dan. Stavka broj tri: udobne cipele jer treba da plešete celu noć, osim ako se ne odlučite da trčite i pobegnete odmah.

Stavka broj pet – najvažnija od svih stavki (okej, prva je ipak važnija): haljina – koja se u ovoj prilici zove venčanica!

I još jedna napomena čak i ako venčanje nije vaša šolja čaja: ne preskačite ovaj članak, a ni galeriju, jer ako ste rekli ne venčanju, niste haljini – u našoj ponudi možda pronađete onu koja, iako nosi epitet mladina, može da posluži kao opcija za vašu drugačiju varijantu slavlja kojoj pristupate s važnošću kao mlada.

venčanica

Elie Saab, Viktor&Rolf – Bridal 2018.

Pa da počnemo. Jedne divne subote ili nedelje ovog proleća ili leta, kada se budete udavali, postoji samo jedno pravilo – da izgledate apsolutno onako kako vi želite. Zaboravite na sva ostala pravila, tradiciju, savete, torta-haljine, a ni belo nije stavka koju morate da čekirate. I ne kažemo to tek onako, imate punu podršku i najvećih modnih dizajnera koji su predstavili svoju verziju mlade na upravo završenom Bridal Fashion Weeku. Iako je ovde reč o modelima za 2018, neka vas krojevi inspirišu, pa iako vaš dan za venčanicu pada ovih dana, pronađite pravu jer ona ionako nema veze sa trendovima i sezonom, već samo sa vašim ličnim stilom, emotivnim i duhovnim.

Belo, čipka, veo, pun gloh, ženstvena silueta ili ipak pantalone apsolutno je svejedno, zato sa vama delimo najrazličitije modele koji su nama skrenuli pažnju. A ako baš tražite naše mišljenje, favorit je ko drugi nego Viktor&Rolf, pitanje zašto je suvišno jer slika govori neizrecivo, a ako biste baš reč, onda je to jasno i glasno – da!