16.06.2017.

BIOSKOP U DNEVNOJ SOBI

42 magazin
Promo

Spustite roletne, nađite pravu letnju filmsku avanturu, spremite kokice, smestite se udobno i prepustite se novom doživljaju. Garantujemo da ćete zaboraviti da ste na svom kauču!

LG SIGNATURE OLED W7

Bioskopska sala, ogromno platno, savršeno ozvučenje, 3D efekat ili HD slika na kojoj se vidi svaki detalj imaju moć da na nekoliko sati stopiraju naš haotičan život i dozvole nam da uđemo u realnost filma koji se odigrava pred nama. Magija nakon koje smo restartovani!

Nažalost, vremena za ovu magiju nemamo baš često. Bioskopska karta je u najboljem slučaju jednom nedeljno u našim rukama dok čekamo red i nestrpljivo čekamo početak filma.

Dinamičan životni tempo traži da mu se prilagodimo, ali to nikako ne znači da treba da se odreknemo svojih užitaka. Dakle, bioskop u dnevnoj sobi, osim što zadovoljava našu potrebu da zaplovimo u njegova HD prostranstva, istovremeno nadograđuje enterijer svojim dizajnom.

Nakon nekoliko dana pretrage, pronašli smo pravi TV koji ispunjava sve naše zahteve i prohteve – pardon on je pronašao nas pojavivši se konačno u Srbiji.

Model se svojom estetikom savršeno uklapa u enterijer svakog doma. Ne ostavlja ravnodušnim jer podseća na poster ili pravo umetničko delo na zidu

U neverovatnom ambijentu predsedničkog apartmana hotela Crowne Plaza kompanija LG Electronics predstavila je izvanredan LG SIGNATURE OLED W7 televizor minimalističkog dizajna. TV W7 oduševljava zapanjujućim dizajnom i neverovatnim performansama, ali iznad svega vrhunskim bioskopskim doživljajem onoga ko na njemu gleda program.
Novi uređaj poseduje jedinstveni LG OLED panel izuzetno jednostavan za upotrebu, dok njegova debljina iznosi zapanjujućih 2,75 mm celom površinom televizora. LG tim je uklonio sve elemente koji ometaju gledanje i slušanje, što je rezultiralo i jednostavnim i minimalističkim dizajnom. Uređaj se uz pomoć magneta postavlja direktno na zid, pa model izgleda poput prozora u drugi svet.

LG SIGNATURE OLED W7
Zapanjujući dizajn OLED SIGNATURE W7 će bez sumnje privući pažnju svih posmatrača. Ekstravagantni izgled upotpunjen je savršenom OLED tehnologijom i 4K rezolucijom. Taj mehanizam stvara savršeno crnu pozadinu i izvanredan kontrast. Televizor postaje idealna podloga za prikazivanje čak milijardu jarkih, realističnih boja.

– Savršena crna i izvanredan kontrast inspirisali su me da stvorim postere koji oslikavaju upravo ono što ovaj model predstavlja: eleganciju i pravo savršenstvo. Linija između tehnologije i umetnosti postaje sve tanja, a ovaj uređaj to i dokazuje – rekla je Natalija Dabić, čija su umetnička dela predstavljena sa novim modelom W7.

Nov model podržava i sve vrste HDR sadržaja, tako da će ispuniti i prevazići očekivanja svih njegovih ljubitelja. Bolje osvetljenje, jarke boje i dinamički kontrast gledaocima će omogućiti pravi bioskopski doživljaj u udobnosti sopstvenih domova. Za savršeni zvuk zadužen Dolby Atmos koji donosi utisak da moćan jedinstveni zvuk dopire iz svih krajeva prostorije.
LG SIGNATURE OLED W7 dostupan je od juna i na domaćem tržištu, a koštaće oko 1.200.000 dinara.