07.02.2020.

Kako da raskid bude za pamćenje?!

42 magazin

Kažu iskusni savetodavci da ako razmišljate o raskidu i već možete da zamislite svoj život bez vaše druge polovine, to znači da je zaista došlo vreme za raskid. Ako je već tako, neka bude nezaboravan, za oboje!

raskid za pamcenje

Prvi znak da vaša veza ne funkcioniše jeste da ste to već osetili ili pomislili, a sledeći je da ste uveliko postali svesni toga. Treći u nizu jeste faza lečenja, kao kod prehlade koja deluje prolazno i banalno, pa mislite da je možete prebroditi na nogama. Trudite se da radite, izlazite, trenirate i postavljate selfije na društvene mreže kao da je sve u redu, a na kraju se ispostavi da ipak uzimate slobodne dane, pijete čaj i antibiotike, uplaćujete Netflix i zauzimate najudobniju pozu u krevetu jer počinje neizbežno bolovanje uz bindžovanje.

Kada ovaj scenarijo prenesemo na odnos udvoje, preciznije veze, to znači da ste probali razne metode lečenja – savetovali se sa drugaricama ili drugovima, uspešnim parovima, konsultovali Google ili YouTube, gde guru majstori daju razne recepte za spas veze. Možda ste probali psihoterapiju za parove, svakodnevno ste se zadržavali na svim statusima na društvenim mrežama koji u citatima daju savete kako da vaš odnosu bude bolji, a veza savršenija… you name it!

Nakon teorije koju ste prostudirali, usledila je akcija. Dakle, probali ste sve vrste razgovora, čak i da ne razgovarate u nadi da će se stvari rešiti same od sebe, no, na kraju sve nekako deluje kao da što se više trudite, to ste dalje od rešenja.

Nikad se ne zna, možda magičan dan potraje i sutradan, pa ipak vaša priča bude od onih „živeli su srećno do kraja života“. Ako i ne bude, oboje ćete izaći iz veze s najboljom slikom raskida u istoriji raskida!

Možda je on/ona načinio/la jedan od takozvanih smrtnih grehova u vezi, a vi najbolje znate koji su to na vašoj listi – prevara, izlazak do jutra + after party, isključen telefon kao bolja opcija ili neodgovaranje na poruke iako vas progoni njen/njegov seen, kao neoprostiva…

Došlo je vreme za sledeću fazu koja glasi – biti ili ne biti, otići ili ostati, pitanje je sad!

raskid za pamcenje

Pitanje jeste sad, ali predlažemo da odgovor sačekate nakon Dana zaljubljenih. Zašto?

Posmatrali smo parove i došli do zaključka da neki od njih imaju vrlo zanimljiva rešenja za rešavanje problema, što vam nikako ne predlažemo. Dakle, naprasno venčanje nakon što ste tokom večere popili koju čašicu više i rekli veliko DA nije baš najpametnija opcija, a sigurno nije rešenje, kao što rešenje nije ni da dobijete dete koje će magično razrešiti mamin i tatin odnos. Ako razmišljate da počnete da živite zajedno dok vam se po glavi prepliću misli o raskidu, to takođe nije najbolja opcija, složićete se i sami.

Došlo je vreme za sledeću fazu koja glasi – biti ili ne biti, otići ili ostati, pitanje je sad! Pitanje jeste sad, ali predlažemo da odgovor sačekate nakon Dana zaljubljenih. Zašto?

Ali ako ste raspoloženi da date poslednju šansu vama dvoma, vreme je da spakujete kofer i poletite udvoje! Bukvalno! Putovanje je magična stvar koja se nalazi tačno na pola puta između da ili ne, a nakon sletanja aviona znaćete tačno odgovor na pitanje – otići ili ostati.

Dan zaljubljenih je odličan povod za putovanje iz više razloga, prvi je što će vam dati praznični boost, a najbolja stvar jeste što sada ovaj vaš „test veze“ mnogo manje košta nego obično. Iskoristite ponudu za zaljubljene i odaberite jedan od 30 gradova Evrope po ceni od 49 evra – jer dok još imate status para, predlažemo da ga maksimalno iskoristite. Dobro pogledajte listu gradova i pažljivo odaberite onaj grad koji bi bio savršen par za vas kao par.  Da li je to urbani i artistični Berlin, romantičan i instagramičan Rim, modni Milano ili Solun za šoping. Možda se bolji slažete sa Amsterdamom ili ste ipak za Istanbul…

raskid za pamcenje

Na kraju krajeva, ne shvatajte sve suviše ozbiljno, i ne morate vi da donosite odluku, možete je prepustiti kocki, univerzumu ili samom Svetom Valentinu, što znači zatvorite oči i neka vaš klik ili touch odabere gde vas vodi 14. februara! Nekako zvuči sudbinsko-filmski, zar ne?

Iskoristite svoj status u vezi (ne mislimo na Facebooku) i poklonite sebi i partneru/ki foto-finiš za pamćenje, bukvalno i metaforički!

Od trenutka poletanja zaboravite na vašu vezu do tada (znamo da nije lako, zato se zove foto-finiš, pa zapnite pred kraj) i započnite putovanje kao da počinjete vezu iz početka. Sasvim je okej da zaboravite sve što se desilo pre, a da nemate plan šta sledi posle. Dan zaljubljenih je pravi povod da napravite momente za pamćenje, baš onako kako želite! Posmatrajte to kao jedan veliiiiki poklon za uložen trud, vreme, suze, znoj… Realno, zaslužili ste ga!

Ako ste raspoloženi da date poslednju šansu vama dvoma, vreme je da spakujete kofere i poletite udvoje! Bukvalno! Putovanje je magična stvar koja se nalazi tačno na pola puta između da ili ne, a nakon sletanja aviona znaćete tačno odgovor na pitanje – otići ili ostati?

Uživajte u svakom trenutku obilazeći nove ulice evropskih gradova, otkrivajte nove ukuse hrane i pića, fotografišite, neka sve izgleda kao da ste na medenom mesecu, jer svi treba da budu srećni i nasmejani za Dan zaljubljenih, pa makar trajalo još taj dan. Nikad se ne zna, možda dan potraje i sutradan, pa vaša priča ipak bude od onih živeli su srećno do kraja života. Ako i ne bude, oboje ćete izaći iz veze s najboljom slikom raskida u istoriji raskida – neka vam ostanu fotografije prelepog evropskog grada i vas nasmejanih na selfijima sa fenomenalnom građevinom ili pak istanbulskim Bosforom u pozadini, zavisno od destinacije koju ste odabrali. Jer ako ste pokvarili sećanje na vašu vezu, ovo je idealan način da popravite sliku i izađete iz nje u velikom stilu. Nikad se ne zna, možda sledeće godine obeležite godišnjicu raskida drugarskim putovanjem udvoje ili možda učetvoro, a možda se ponovo zaljubite jedno u drugo. Još jedan kliše nije naodmet: život je čudo! Možda vam se više sviđa ovaj: život piše romane, a mi ćemo dodati: vi birate lokaciju (destinaciju) i glavne glumce!

raskid za pamcenje

Ne zaboravite da uzmete slobodan dan 14. februara, a zatim se prijavite ovde kako biste prvi saznali specijalnu ponudu letova za 30 gradova i odaberete vaš Last minute for last chance!

I za kraj, još jedan savet u popularnom stilu new age gurua: život je suviše kratak da biste imali ružan raskid, zato neka vaš bude za pamćenje! Na vama je samo da odaberete evropski grad u koji ćete se zaljubiti, e sad, da li u vašu drugu polovinu ili samo u destinaciju i putovanje – neka Dan zaljubljenih pokaže.

Produži ljubav! Saznaj zašto ✈️✈️✈️

 Iskoristi ULTRA LAST MINUTE specijalnu ponudu za letove na Dan zaljubljenih! Izaberi omiljenu destinaciju već od 49€ za kartu u jednom smeru i rezerviši danas!
*ponuda je ograničena i važi za putovanja u naznačenom periodu.