05.06.2018.

La Paun: Umetnički izraz mode

42 magazin
Marko Vulević

Editorijal koji momentalno prenosi umetnički doživljaj mode dizajnerke koja potpisuje svoju odeću sa La Paun

La PaunSvoju novu kolekciju za proleće-leto 2018. modna dizajnerka i umetnica Tamara Paun prezentovala je editorijalom. Ona je na nedavno održanom Belgrade Fashion Weekupredstavila svoju kolekciju revijom, a sada je okupila kreativni tim i odabrala da serijom fotografija prenese svoju dizajnersku ideju.

La Paun

Aktuelnu kolekciju karakterišu ekstravagantni oversized krojevi, elegantnog i ženstvenog šika, čiste svedene forme oplemenjene lepršavim elementima. Dominiraju zemljane boje u raznim nijansama sa žutim, plavim i koralnim detaljima. Široke pantalone, neobični prsluci, dugačke tunike, suknje i bluze bili su u fokusu Tamarinog rada ove, a biće i naredne sezone.

 

Editorijal koji ovoga puta Tamara predstavlja radio je kreativni tim koji čine art direktor i stilista Adela Damjanović i fotograf Marko Vulević, frizure je radila Đuka Ivanović, a šminku Željka Janković. Lice ove kampanje je Teodora Pejić.

3Ono što radi na polju mode i modnog dizajna Tamara potpisuje kao La Paun, a sve ove modele možete pronaći u ateljeu Alternativa u Belgrade Design Districtu (Čumićevo sokače) i FAB Living konceptu u Krunskoj 50 u Beogradu. Tamara Paun živi i radi na relaciji Nemačka‒Italija‒Srbija.4La Paun je je moj modni izraz, koji je plod ljubavi prema umetnosti i modi, inspirisan bojom i oblikom svesti o trenutku, u trenutku, posut autentičnim doživljajem vizuelnog“,kaže nam Tamara.