23.04.2017.

Nova modna disciplina

42magazin
Milenko Miklja

Svež talas mladih dizajnera donosi nam modni brend Disciplina, koji u potpunosti odražava stil milenijumske generacije

disciplina

Foto: Milenko Miklja

U potrazi za komadima koji se lako uklapaju i postaju deo našeg svakodnevnog stila nailazimo na dizajnerku Ivanu Davidović, koja je iz istog razloga stvorila svoj brend Disciplina.

„Volim da stvari koje osmislim ožive na onima koji ih nose, da dobiju karakter tih osoba, da im se time udahne život, dâ neka posebnost i lični pečat. Ništa mi nije draže nego kada ne prepoznam iz prve da se radi o mom odevnom komadu jer ga je osoba koja ga nosi učinila svojim i jedinstvenim“, kaže Ivana.

Monohromatska paleta, oversized silueta i minimalistički kroj karakterišu njene modele koji jednako dobro pristaju ženama i muškarcima jer je uniseks njihov zaštitni znak.

Nakon otvaranja svog prvog one stop shop concept storea u Kralja Petra 70, najnovija kolekcija ovog brenda postaje dostupna i offline, a osim novih i prepoznatljivih modela iz ranijih kolekcija, u Disciplini će se naći i drugi brendovi kao što su Alberto Guardiani, Beba, CutCat, Dondup, Exodus, Omaya Homme, Plantwear, Pyrex, Twinset, Weggy i drugi.

disciplina

Foto: Milenko Miklja