25.12.2016.

KAMPANJSKI VODIČ ZA PRAZNIČNU DEKORACIJU

Andrijana Živković
Pinterest

Još niste spremili dom za praznike? Evo smernica…

otvor

Kada uđemo u fazu prazničnog odbrojavanja, sumiramo 365 različitih dana u godini koju ostavljamo u prošlosti. I to je pravo vreme za stvaranje tople atmosfere u domu. Svetiljke, ukrasi, pokloni, čestitke i svi slatki zadaci su na našem spisku, a ideje možete da razmenite sa našom galerijom na novogodišnje kinđurenje

PAŽLJIVO BIRAJTE UKRASE
Vaša kolekcija ukrasa za jelku može biti riznica koju ostavljate narednim generacijama, a možda ste vi svoju već nasledili. Zato pažljivo birajte nove koji će nadograditi već postojeće. Slobodno iznenadite i nekim ručno pravljenim kako biste stvorili kontrastnu dinamiku.

1

TRK PO JELKU!
Nema izgovara, jelka je najvažnija stavka na listi!

002

TRADICIJA ILI NOVI PRAVAC
Shodno svom senzibilitetu, odlučite se za prirodnu jelku s busenom i odaberite za nju najistaknutije mesto u prostoru. Ili se odlučite za nove tendencije u svetu dekoracije i napravite svoju jedinstvenu verziju jelke.

3

AKCENTUJTE DETALJIMA
Sveće na stolu u vašem aranžmanu nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a ovaj detalj će znatno uticati na celokupnu atmosferu ušuškanosti vašeg doma.

993977a32b29c44626ce1c723527b780

NEZAOBILAZNE SVETILJKE
Svetleće lampice su najlakši način da u jednom potezu napravite novogodišnji doživljaj. Predlažemo vam nova mesta na kojima će doći do izražaja.

5

PRAZNIČNA TRPEZA
Praznici, gosti i hrana nekako uvek idu zajedno. Novogodišnja, božićna ili potpuno neplanirana večera tokom prazničnih dana neka vas ne iznenadi, inspirišite se na vreme.

6

SLATKI ZALOGAJI
Svejedno je da li ih pripremate zbog dece za Deda Mraza uz čašu mleka ili zbog hedonizma koji se na računa u vreme praznika, kolačići su postali nezaobilazan detalj u iščekivanju novog leta.

7

MALI ZELENI VENČIĆ
Ne zaboravite da stavite zeleni venčić na ulazna vrata ili mu dodelite neko novo mesto kao što su prozori. Ukoliko niste fan ove okrugle ikebane, predlažemo vam da zelene grančice dodate na svoja omiljena mesta u kući.

8

NOVOGODIŠNJE ČARAPE
Ukoliko vas inspirišu, postavite ih kao deo dekoracije, a one koji imaju nestrpljive klince u kući mogu na svaku da dodaju imena dok se ne napune poklonima.

0bee27abe0f88db702ce8feb06c80e2b

PAKOVANJE POKLONA
Svima je poznat trenutak kada s nestrpljenjem otvaraju poklon. Uz malo kreativnosti, pravi odabir papira i traka učiniće da ovaj momenat potraje nešto duže.

10

POSLATI ČESTITKE
Na ovo smo možda davno zaboravili, mada svi već imamo spremne elektronske verzije za e-mail i spremne emotikone, ali nekako je veće iznenađenje kada vam stigne poštar i dobijete čestitku, zato je ovo obavezan deo naše liste.

1workshop_papergoods