09.11.2017.

Šokantan i poznat – mirisni dijamant na noćnom nebu

42 magazin, Promo
Promo

Britka tama biva osvetljena zvezdom, svetlost se igra sa senkom, kontrast rađa napetost, na granici između dva lepa sveta stoji žena koja vas osvaja u trenu

gifmaker-org_u19idf

Kao kad pada kiša,/ a sunce još uvek sija…/ je l’ ti je poznat taj osećaj?/ LJUBAV. POŽUDA. Ovo je još intenzivnije./ Ostavlja TRAG na mojoj KOŽI,/ prožima moje telo poput smeha./ I slutim da će se nešto ludo dogoditi. LUDO DOBRO./ Šapni mi…

Ne, to nisu stihovi, to je tok misli žene čija je snaga satkana od nežnosti. Ona je elegantna, šik, britko inteligentna i sanjivo lepa, žena iz sofisticiranih društvenih krugova, žene koja ostavlja misao o sebi u svesti svih koji imali priliku da je sretnu.

Pršteći od adrenalina, s ushićenjem kroti valove i otvara vrata životu ispunjenom uspesima i superlativima

Žena dečačke nonšalancije koja dolazi iz samospoznaje i svesti o tome šta želi.
Impulsivna i uvek u pokretu, najbolje se oseća u gradu – jer ritam urbanog života odgovara njenoj spontanosti. Poput lovca na gradskom safariju, žudi za avanturom.
Šta je njena sledeća fiksacija: ljubavnik, mesto, zamisao?

02

Pršteći od adrenalina, s ushićenjem kroti valove i otvara vrata životu ispunjenom uspesima i superlativima. Njena glavna nagrada je zanos koji obuzme njeno biće kad dobije ono što želi. Ništa joj ne stoji na putu, ne pristaje na kompromise – a to joj dobro stoji.

Vatrena, dinamična, energična, osvaja u trenu

Ona je BLACK, ona je OPIUM.

Ona je žena kakvu je na umu imao YSL Beauté 1977. kada je premijerno lansirao OPIUM.

Ona je BLACK OPIUM.