02.12.2016.

Beauty b(l)ogovi!

Instagram

 

Beauty blogovi se world wide webom šire kao histerična groznica. Danas se skoro svako može zvati blogerom, blogovati o lepoti po ceo dan – kako su svi proizvodi divni, krasni, ma – božanstveni. I, u tom okeanu blogova, koje su to onda dame koje zaista zaslužuju da budu zvane pravom beauty blogerkom sa beauty platformom koja je puna korisnih informacija, inspiracija i recenzija?

42 vam predstavlja tri dame koje suvereno vladaju beauty webom (i imaju milionske posete i viewove!).

emily-weiss-cb

Emily Weiss

Devojka koja je postala business mogul: Emily Weiss je prilično naivno pokrenula sasvim jednostavan blog Into The Gloss, koji je doživeo ogroman uspeh na internacionalnom nivou. Jedna od top-priča jeste The Top Shelf – klipovi u kojima se ulazi u kupatila poznatih dama u beauty inspekciju.
intothegloss.com

lisa_eldridge-cb

 

Lisa Eldridge

Makeup artist Lisa Eldridge ima klijentelu sa A-liste koja svakodnevno posećuje njen istoimeni blog – ne samo da bi se upoznala sa novitetima, već i da pregleda klipove u kojima su oni u glavnim ulogama. Blog nudi dobar miks selebritija, edukativnih videa i sjajnih tutorijala.
www.lisaeldridge.com

abisoye-odugbesankk-cb

Abisoye Odugbesan

Modna stilistkinja je jednako kreativna i kada je o lepoti reč. Njen blog BASE daje publici ono što joj je potrebno – vrhunske beauty fotografije, savete i recenzije za top-proizvode, intervjue i tutorijale. Abisoye je radila u modnoj industriji više od deset godina i osećala se isfrustriranom zbog činjenice da ne može da pronađe blog koji pokriva potrebe svih žena na globalnom nivou – svih tipova i boja kože. Stoga je odlučila da pokrene svoj blog – i to sa neverovatnim uspehom.
beautyandstyleedit.com