08.05.2017.

KOSA PUNA KAWAII STIKERA

42magazin
Instagram, promo

Klinci, čuvajte svoje stikere od zlih devojaka koje će ih upotrebiti kao ukras za kosu!

sticker-hair-02

Sigurno su vam poznati japanski stikeri u obliku sladoleda, omiljenih strip-junaka, voćkica i drugih motiva koje klinci mahnito sakupljaju i čuvaju u albumima? E, došlo je vreme da gorepomenute kawaii nalepnice postanu tražena beauty roba za nov hair trend – STICKER HAIR!

stiker

Njujorški frizer Allen Thomas Wood je na svoj Instagram profil postavio fotografije minimalističke pop art frizure koja je odmah izazvala haos na društvenim mrežama. Kosa uredno začešljana unazad i fiksirana gelom ukrašena je mini-stikerima koji, na prvi pogled, nalikuju zanimljivom rajfu. Umetničko delo na glavi poziva na istraživanje i proučavanje.

Kada govorimo o stiker hair trendu, fokus se ne nalazi na funkcionalnosti – već na umetničkom izrazu koji izaziva neverovatan wow efekat

Kada govorimo o stiker hair trendu, fokus se ne nalazi u funkcionalnosti – već na umetničkom izrazu koji izaziva neverovatan wow efekat. Hair umetnik uspešno spaja nespojive elemente u hair kreaciju.

stikeri

Japan i njegovi svakodnevni proizvodi inspirišu ga na stvaranje i drugih trendova – poput minimalističke mreže za kosu napravljene od japanskih elastičnih traka. A frizura sa mnoštvom mini-mašnica upletenih u kosu pobrinuće se za fenomenalan monohromatski efekat.

PS. Klinci, čuvajte svoje stikere od zlih devojaka koje će ih upotrebiti kao ukras za kosu!

stikeri

Da bi uspešno kreirali stiker hair trend, potrebne su vam sledeće beauty alatke: NIVEA Hairmilk balzam u spreju za negu i trenutnu regeneraciju tanke kose, 365 dinara; NIVEA Crème gel za stilizovanje kose, 459 dinara, i kawaii stikeri, čija je cena oko 50 dinara po setu.