27.11.2016.

Beauty svet Lily-Rose Depp

Profimedia

output_ktiuy6

Glumica, model, zaštitno lice brenda Chanel: Lily-Rose je sa sedamnaest godina videla i isprobala sve ono o čemu većina tinejdžera može samo da sanja. Za nju se ne može reći da uživa u slavnom prezimenu poznatih roditelja, već vredno uči i gradi glumačku karijeru. Ono što smo znali još pre desetak godina jeste da će kćerka Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis jednog dana postati It devojka sa neodoljivim francuskim akcentom. Nije tajna da Karl Lagerfeld, bliski prijatelj porodice Depp/Paradis, želi da uvede Lily-Rose na veliku modnu i beauty scenu, jer je smatra novom muzom, poput njene majke Vanesse Paradis.

Besprekorni french style Lily-Rose je otelotvorenje nenametljivog francuskog šika, te je u medijima izjavila da tajna dobrog stila leži u jednostavnosti, te da ne treba mnogo da se radi na outfitu ili makeupu. Za nju je čista i negovana koža još uvek najlepši beauty aksesoar.

Za Lily-Rose je čista i negovana koža još uvek najlepši beauty aksesoar

Beauty savet Mlada glumica uvek sa sobom nosi ruž u ružičastoj nude nijansi, a nanosi ga na usne, ali i na obraze – kao efektno rumenilo. Lice tako dobija zdravu blistavost i deluje potpuno prirodno.

Verni followeri Na YouTube kanalu postoji neverovatan broj tutorijala koji se bave kopiranjem beauty looka mlađane Lily-Rose, koja samouvereno komentariše: „Kopiranje mog looka smatram velikim komplimentom.“