20.10.2017.

Nova formula: Istaknite usne jednim potezom

42 magazin
Promo

Šta vama znači ruž? Sigurno imate odgovor na ovo važno pitanje…

gifmaker-org_5xqn1g

Ruž za usne je tačka na i, final touch svakog make-up looka, akcenat koji običan dan pretvara u superdan, a samopouzdanje diže za par lestvica. Rečju, ruž je booster lepote. Dvema rečima, tečni ruž je njegov brži mlađi brat. Zato valjda svaka devojka, žena iliti superžena u svom priručnom neseseru ili zadžepku tašne nosi svoju omiljenu nijansu koja uvek može da preokrene situaciju, da popravi raspoloženje jednim potezom četkice.

Vodeći se nasušnom beauty potrebom svake dame, Avon je upravo lansirao prvu kolekciju tečnih ruževa – Avon Mark Lip Lacquer.

avon-mark-lip-lacquer-tecni-ruzevi

Da vam se nađe:

Kad kasnite, kada imate nekoliko minuta da se sredite – jer se lako nanose.

Za to je zaslužna četkica u obliku dijamanta kojom ćete veoma jednostavno i precizno definisati oblik usana, a sprečiti da se razlije boja.

Kada nemate pauzu – zato što traju satima.

Revolucionarna tečna formula ima gel bazu veoma prijatnu za kožu, a kada nanesete svoju omiljenu nijansu satima ne morate da razmišljate o tome u kakvom vam je stanju ruž.

Kada želite da imate nijansu za svaku priliku, svaku odevnu kombinaciju i svako raspoloženje – zato što nova formula ima 20 nijansi – 10 mat i 10 sjajnih.

Nude, pink, crvena, ljubičasta boje dostupne su sa mat efektom koji ne isušuje usne i dugotrajnom sjajnom završnicom.

Budući da su izuzetno pigmentisani, vaše usne biće intenzivno i potpuno prekrivene, pa možete da se ljubite satima.

I još jedna stvar, tražeći novo zaštitno lice, Avon je izabrao ženu koja obožava ruževe i kojoj su istaknute usne zaštitni znak – mladu pop zvezdu Saru Jo.

SARA JO

U svom premijernom izdanju Avon Mark Lip Lacquer tečni ruževi staju od 399 dinara u Avon brošuri koja važi od 19. oktobra do 8. novembra, ali i na sajtu www.avon.rs.