13.04.2017.

Tako je dobar osećaj biti na terenu sa fudbalerima Juventusa!

Promo

juventus

Deca na terenu sa Juventusom: Troje dece zaposlenih u FCA Srbija u Kragujevcu, čiji su roditelji pobednici internog kviza, bili su deo svetskog fudbalskog spektakla. Doživljaj za pamćenje bio je upravo izlazak na teren sa fudbalerima Juventusa, a pre početka same utakmice Juventus–Chievo, koja je odigrana u subotu 8. aprila u Torinu.

Deca su prisustvovala utakmici u pratnji svojih roditelja, Igora Jakovljevića, radnika pogona Montaže, i Vladimira Stolovića, radnika pogona Preseraja. Igor je poveo kćerku Anu i sina Ognjena, koji su imali prilike da izađu na teren. Vladimir je poveo sina Vuka, koji je takođe imao čast da sa igračima izađe na teren, a kao pratilac išla je i Vladimirova kćerka Nađa.

juventus

Bili smo u povlašćenom položaju specijalnog gosta, imali smo mogućnost da se na istom terenu nađemo sa Bufonom i Higuainom…

„Na mene je poseban utisak ostavila savršena organizacija utakmice i pratećih aktivnosti, kao i ceo spektakl na stadionu, i tek posle par dana, kad su mi se slegli utisci, shvatio sam kakvom smo neverovatnom događaju prisustvovali. Ovo je nezaboravno iskustvo za ceo život, za mene i za decu“, rekao je Igor Jakovljević.

„Bili smo u povlašćenom položaju specijalnog gosta, imali smo mogućnost da se na istom terenu nađemo sa Bufonom i Higuainom… Vratili smo se sa puta puni utisaka i pomešanih osećanja koje su nam grad Torino i Juventus pružili. Sreli smo se i sa kolegama sa kojima smo imali prilike da radimo u Srbiji, što je upotpunilo ovaj vikend“, rekao je Vladimir Stolović.

juventus

Na kviz takmičenju, koje je kompanija FCA Srbija prvi put organizovala za svoje zaposlene, pod nazivom Deca na terenu sa Juventusom, u trci za nagradu učestvovali su zaposleni iz svih sektora odgovarajući na pitanja iz različitih oblasti koje se tiču kompanije FCA i njenih brendova, fudbalskog kluba Juventus i grada Torina. Kompanija FCA Srbija svake godine organizuje brojne inicijative u kojima učestvuju zaposleni i njihove porodice, od društveno odgovornih, preko edukativnih do nagradnih i takmičarskih. Inače, FCA grupacija kroz svoj brend Jeep generalni je sponzor italijanskog fudbalskog kluba Juventus.